• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım :34:
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..:ssz:
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

the vampire diaries Vazgeçilmezimmmm:21::21::21:

ayy heyecanlandım inan :52: ta tarzıa hitap ediyor, bir prison break hayranı olarak böyle sürükleyici birşey arıyordm..mutlaka bakıcam birazdan ilk sıraya yazdım çok sağol canım :38:

Rica ederim. Ben ilk sezonu bitirdim. 2. sezona başlayamadım evimde internet yok hala.
Ama game of thorens kesinlikle izlemelisin. İlk başta çok ağır geliyor ama sabredince merak uyandırıyor. :1:

Yalniz revolution 2 sezon 3.sezonun cekilmemesine dair karar alindi ve bence de yerinde bi karar dizi bi yerden sonra sarmiyor :)

Gerçekten mi? Hikaye tıkandı desene. :44:
Neyse kısa ve öz olmuştur sakız gibi uzamasından iyidir. :1:

vazgeçilmezim dexter ...bir numaram ..
the walking dead ikincim...
the vampire diares biraz saçma olsa da son sezonlarda özellikle izlenebilir...
the originals ( vampire diares de yer alan original vampirleri anlatıyor daha kaliteli bana göre ;) )
merlin

izlemeyi planladığım bazılarına yeni başladığım tavsiye edebileceklerim de ;
sherlock holmes
american horror story
dracula
breaking bad
game of the thrones
haven ( stephan king uyarlaması )
hannibal ( filmini biliyorsan onun uyarlaması)

ay onu disciye goturen olmayınca nasıl uzuldüm bildigin zaafım var :confused:ben soft kittyi de soylerim : D .....soft kitty, warm kitty, little ball of fur
happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendi kendine küsüyor ya, istediği olmayınca falan. Kızlardan pek hoşlanmaması kötü:27:

Merlin benim izledigim en guzel dizilerden biriydi hatta benim 1 numaram izlemediysen onu izleyebilirsin
evdekileri de alistirmistim hatta bi ara babam merlin daha vermiyo dimi yine en iyisi oydu demisti
tabi tv den mi pc den mi izliyosun bilmiyorum

Son düzenleme:
DEXTER. Kesinlikle Dexter. İlk bir iki bölümde çok sarmayabilir ama sonra başından kalkmadan izlemeye başladığım bi dizi oldu. Kurgu bakımından Prison Break, Walking Dead ve Breaking Bad kadar sürükleyici.

Komedi ben de sevmezdim ta ki "Modern Family" izleyene kadar. İnanılmaz bi dizi. Tavsiye ettiğim herkes bayıla bayıla izledi.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben gençlik dizilerini de seviyorum. Gossip Girl, 90210, Pretty Little Liars, Girls

Sex and the City hayatımın dizisidir izlemediyseniz çooook şey kaçırıyorsunuz :)

Bunun haricinde, Suits iki avukatın kariyer yaşantısını ve hayatını anlatıyor o da çok keyiflidir ara ara izlerim.

kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

Dr house,lost,supernaturel bunlara bakabilirsin canım bence cok kaliteli ucu de

Hadi ya deme :))))
O kanal olay ya ztn.....

http://www.sinematurk.com/film/20269-hakkini-helal-et/

$hakkinihelalet1.jpg

bak bu da başrol oyuncudu haha :)

ayy heyecanlandım inan :52: ta tarzıa hitap ediyor, bir prison break hayranı olarak böyle sürükleyici birşey arıyordm..mutlaka bakıcam birazdan ilk sıraya yazdım çok sağol canım :38:

neee :53::53::53::53:
prison break izlemedin öylemi :53::53::53::53:
inanamıyorum sana, ve seni şuracıkta ayıplıyorum kınıyorum gülüyorum her bişeyi yapıyorum anlayacağın :60:
şaka tabi canım ama çok şaşırdım izlememiş olmana...mutlaka ama mutlaka izlemelisin...
ilk bölümünü şuan aç izle, bana geri dönüp teşekkür edeceksin....
bütün çevrem izlemiştir sayemde ve hepsi teşekkür ede ede bi hal oldular....
kardeşim tavsiye etti bir haftada 4 sezonu bitirdik eşimle düşün :53::53:
mutlaka izle prison break canım...bak şiddetle tavsiye ediyorum...mutlaka....ona göre...:20:

Ben önceden hiç yabancı dizi izlemezdim, onu da geç oldu artık deyip izlememiştim. İzleyeyim bari.

Breaking bad....
Gelmiş geçmiş en sürükleyecek dizi.
Maalesef izledim bitirdim ve artık başka bir diziye başlayamıyorum :(

İlk bölümünü izledim ama maalesef devam etmek gelmedi içimden.

Chuck dizisini çok beğenerek izlemiştim.Komedi macera aşk hepsi vardı.Vampir diares izledim saçma gelebilir ama ben bayıla bayıla izledim hatta ünv 3 deyken kızlarla heyecanla bi hafta bekler, toplu hazırlık yapar izlerdik acayip zevkli gelirdi.:1: supernatural 2-3 sezon izledim sonra sarmadı saçmaladı.Dr house izledim 5-6 sezon ortalarda sıkıldım ama yıne devam ettım güzeldi.Arrow çok beğeniliyor gibi ama izlemedım duydum sadece.Aklıma gelenler bunlar.

Arrow ilerledikçe sıkıcılaştığı için ancak 1 sezon falan izleyebilmiştim.

Lavin canım. Hannibal ı öneririm izlemediysen. Davinci demons da güzel ve sherlock :-)

Bunlara da bakayım ben. Sağol canım.

bak ben sana bi dizi tavsiye edeyim,
insan böyle çok çok beğendiği diziyi tavsiye ederken çok çok beğenileceğini sanıyor baya iddialı giriyor olaya:)
imdb 8.9 puan vermiş ama sen bakma bence
9 üssü puanlı izletileri beğenmediğimi bana uymadığımı bildiğim için sen kendi puanına bak

cenaze evini işleten fisher ailesinin psikoloji, gizem, aşk, dram, dramın dibi, kaza mizahın dibi dizisi six feet under ...kalpkalpkalp...
izlersen, izlemeye başlarsan yorumlarsan sevinirim...

diğer ve son favorim; in treatment.
terapistin terapiye gelen danışanları ile olan seanslarını izliyorsunuz
ilerleyen bölümlerde terapistin terapiye ihtiyacı olup
kendi terapilerinide izliyorsunuz

durağan ilerleyen bir dizi.
düşündüren, yoran bazen kendiyle yüzleştiren bir dizi.

sen sevmezsen bu tarz psikoloji içeren dizi tavsiye ederseniz severek başlamak isterim :6:

Tabii yaa in treatment'ı nasıl unuttum. Ben de çok severek izlemiştim.

İzlemedığım dizi yok,tavsıye edilen tum dızılerı ve edılmeyenlerı de ızledım,revolutıon ıkıncı sezon tempo cok düştü,ama anladığım kadarıyla lost,prıson break vs aynı tarz sevıyoruz,

Sana uc dızı tavsıye edıcem,ılkı davıncı demons,fantastık ve cok guzel,ikinci sezon bıttı,hıc sıkmadı,akısı guzel

Ikincisi siberia,cogu kısı bılmez,bır grup yarışmacı survıvor tarzı sıbıryaya gıdıyolar,hanı kıs bitimine dayanan para alacak ama acaıp olaylar oluyo,lost gıbı ama lost gıbı degıl,tekrar ve benzeri dizileri sevmem ama Lost'tan farklı bayagı,yenı sezonu ıple cekıyorum

Üçüncüsü the 100. Dünyada yasam yok,uzaya üst kurulmuş,bır grup genc mahkum dünyaya gonderılıyo,eglencelı ve guzel dızı

Bunlar not edildi.

the walking dead hastasıydım yeni sezonu bekliyorum o arada teen wolf'e başladım ve çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim :34:

ben de komedi falan sevmem ama How I met your mother gerçekten iyi bence tavsiye ederim.

Back