• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

Evet ya!! Ben bir haftada ilk sezonunu bitirdim, simdi ikinci sezonu bitiriyorum. Her isten geldigimden "eve gideyimde fringe bakayim" derdim oluyor :1:
Artik esim bile sikayetçi oldu bu fringe ne felan gibisine :1:

Ben o Walter karakterine bayiliyorum. Adamin yüz ifadeleri o kadar güzel ki, açaip güzel oyunculuk sergiliyor.

Sen tüm 5 sezonu izledinmi? (izlediysen lütfen spoiler yazma )

Ben daha ikinci sezondayım. İlk bölümü izlediğimde sıkılmıştım ama arkadaş tavsiyesiyle sabrettim ve fena sardı :10:

fringenin ilk bölümüne bakmıştım ama pek açmadı sanki beni, birazda sabırsızım sanırım hemen kapılmak isterim ilk bölümden...
under the dome hiç duymamıştım bi bakıcam birazdan teşekkürler canım...

Orphan Black'i sevdiyse Fringe'ın hastası olursun o derece.

Bu arada konuyu ben de takipteyim, yeni dizilere çok açığım. Son zamanlarda Vikings izliyorum. Bir ara ilk bölümü izleyip sevmemiştim ama yavaş yavaş sarmaya başladı.

Evet ya!! Ben bir haftada ilk sezonunu bitirdim, simdi ikinci sezonu bitiriyorum. Her isten geldigimden "eve gideyimde fringe bakayim" derdim oluyor :1:
Artik esim bile sikayetçi oldu bu fringe ne felan gibisine :1:

Ben o Walter karakterine bayiliyorum. Adamin yüz ifadeleri o kadar güzel ki, açaip güzel oyunculuk sergiliyor.

Sen tüm 5 sezonu izledinmi? (izlediysen lütfen spoiler yazma )

Walter adamım yaaa, mükemmel oyunculuğu var adamın.

Şu anda game of thorens. Dizideki olaylara ve kişilere vakıf olmam ilk sezonun yarısından fazla sürmüştü. Ağır biraz.
Revolution u tavsiye ederim.
Geçmiş zamandan spartacus diyorum.

Komediyi çok severim how i met your mother ve the big bang theory

revolution hakkında bir iki cümle yazarmısın canım???

Person of Interest, Dexter, Game of Thrones, Hannibal, Revolution, House, Heroes, Merlin, Nip Tuck, The Walking Dead, Breaking Bad, House of Cards...

İzlediğim ve beğendiğim diziler şimdilik sadece bunlar geldi aklıma. Romantik komedi ve aile dizisi olmayan inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Bu arada konuyu ben de takipteyim, yeni dizilere çok açığım. Son zamanlarda Vikings izliyorum. Bir ara ilk bölümü izleyip sevmemiştim ama yavaş yavaş sarmaya başladı.

birlikte takip edelim o zaman canım :34:
bende biraz mükemmeliyetçiyim, illa ki güzel olsun sürkleyici olsun kaptırsın diye diye bir dizi bulamadım gitti :1:
birde çok şahane diziler izlediğim için buundan sonrakileri bir türlü onlarla kıyaslamadan yapamıyorum :9:
örneğin prison break :16::16: hayranlıkla izlemiştim, keza walking dead de öyle...üzerine dizi bulamıyorum :ssz:
izlemediysen bu iki diziyi ısrarla tavsiye ediyorum sana canım...

dexter'i biliyorum canım, chuck nasıl bişey?? tek cümle ile özetlermisin..?

Olaylar baş karakter Chuck'ın etrafında döner. Stanford Üniversitesi'nden atılmasına sebep olan Bryce adlı bir arkadaşından yıllar sonra gizemli bir e-posta alır. Bryce CIA'de çalışmaktadır ve gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları içeren binlerce resimden oluşan elektronik postayı öldürülmeden önce Chuck'a gönderir. Birleşik Devletler'in en gizli sırları Chuck'ın zihnine kaydedilir. Bu olaydan sonra Chuck'ın ve kendisine eşlik eden CIA ajanları Sarah ve Casey'nin başından birçok komik ve tehlikeli olaylar geçer. Beceriksiz ajan Chuck hiçbir ajanlık eğitimi görmemesine rağmen en iyi CIA ajanlığı yolundadır.

Özeti bu şekilde verilmiş canım. :21:

Ben daha ikinci sezondayım. İlk bölümü izlediğimde sıkılmıştım ama arkadaş tavsiyesiyle sabrettim ve fena sardı :10:

Evet benide fena sardi! Durmadan entrikalar, yeni bilgiler ile gelen yeni sorular,.. su an 2.sezonun 22inci bölümüne bakiyorum.

Evet adam harika! Walteri konusurken aklima baska bir dizi daha geldi, sleepy hollow (ordada güzel oyunculuk yapmisti). Buda konu sahibi için fikir olabilir. Sizde madem yeni dizilere açiksiniz, ben penny dreadful'a bakmayi düsünüyorumda fakat acaba fazla korkunçmu? Siz hiç izledinizmi bu diziyi?

Person of Interest, Dexter, Game of Thrones, Hannibal, Revolution, House, Heroes, Merlin, Nip Tuck, The Walking Dead, Breaking Bad, House of Cards...

İzlediğim ve beğendiğim diziler şimdilik sadece bunlar geldi aklıma. Romantik komedi ve aile dizisi olmayan inşallah yardımcı olabilmişimdir.

canım bu yazdıklarından, dexter, game of thrones, hannibal, bunları izleyip bıraktım bir kaç bölüm...
sarmadı beni :30:
walking dead zaten hastası olduğum bir dizidir...sezonu bekliyorum...
ısrarla tavsiye ettiğin hangisi??? mutlaka seveceğim...?

Olaylar baş karakter Chuck'ın etrafında döner. Stanford Üniversitesi'nden atılmasına sebep olan Bryce adlı bir arkadaşından yıllar sonra gizemli bir e-posta alır. Bryce CIA'de çalışmaktadır ve gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları içeren binlerce resimden oluşan elektronik postayı öldürülmeden önce Chuck'a gönderir. Birleşik Devletler'in en gizli sırları Chuck'ın zihnine kaydedilir. Bu olaydan sonra Chuck'ın ve kendisine eşlik eden CIA ajanları Sarah ve Casey'nin başından birçok komik ve tehlikeli olaylar geçer. Beceriksiz ajan Chuck hiçbir ajanlık eğitimi görmemesine rağmen en iyi CIA ajanlığı yolundadır.

Özeti bu şekilde verilmiş canım. :21:

komedi değil değilmi canım?

revolution hakkında bir iki cümle yazarmısın canım???

Tabi. Bilim kurgu türüne yakın. Lost gibi flash back ve flash forward sinsilesi dizi.
Çok gizli askeri bir deney sonucu dünya üzerindeki bütün enerji kaynakları kapanıyor. Ama aklına ne gelirse :1:
15 sene sonradan başlıyor hikaye. Ortaçağ yaşanmaya başlanıyor.
Bir kaç enerji kaynağı var ama bazı güçler de onların peşinde.
Bir tarafta ali kıran baş kesen milis güçler, diğer tarafta sadece kendilerini korumak isterken olayları içine çekilmiş bir grup sade vatandaş. Tabi hepsinin bir araya gelmesinin bir anlamı var o da flash back lerde. Olaylar olaylar. :1:

birlikte takip edelim o zaman canım :34:
bende biraz mükemmeliyetçiyim, illa ki güzel olsun sürkleyici olsun kaptırsın diye diye bir dizi bulamadım gitti :1:
birde çok şahane diziler izlediğim için buundan sonrakileri bir türlü onlarla kıyaslamadan yapamıyorum :9:
örneğin prison break :16::16: hayranlıkla izlemiştim, keza walking dead de öyle...üzerine dizi bulamıyorum :ssz:
izlemediysen bu iki diziyi ısrarla tavsiye ediyorum sana canım...

Walking Dead'ı ilk sezonundan beri takip ediyorum zaten ama Prison Break izlemedim. Ben de dizilerimi çok severek izlemek istiyorum, sürükleyici olması benim için de çok önemli.

Evet benide fena sardi! Durmadan entrikalar, yeni bilgiler ile gelen yeni sorular,.. su an 2.sezonun 22inci bölümüne bakiyorum.

Evet adam harika! Walteri konusurken aklima baska bir dizi daha geldi, sleepy hollow (ordada güzel oyunculuk yapmisti). Buda konu sahibi için fikir olabilir. Sizde madem yeni dizilere açiksiniz, ben penny dreadful'a bakmayi düsünüyorumda fakat acaba fazla korkunçmu? Siz hiç izledinizmi bu diziyi?

Sleepy Hollow'u izlemedim, ordaki rolünü bilmiyorum. Bana Fringe'deki hali bile yeter.

Bu arada Penny Dreadfull'u görünce aklıma geldi American Horror Story'nin 2. sezonunu da tavsiye ederim. Hem hafiften korku, hem de psikolojik gerilim var. 3. Sezonun ortalarında işlerimin yoğunluğundan yarım kaldı, tamamlayacağım onu da. Gerilim-korku sevenlere tavsiye ederim.

Penny'yi de bi araştırayım, not edeyim.

o da sarmadı beni canım :50: çok hayalet tarzında olunca :34:
daha gerçekçi diziler seviyorum...

polisiye seversen ncis var person of ınterest ı denemıssındır (hafıf gulumsetsın de dıyosan castle)
kanlı dızılerı seversende fovorım vikings
vampir severım dıyosan da the vampire diaries ve the originals
zekice diyologlarıyla da sherlock , da vince demons

canım bu yazdıklarından, dexter, game of thrones, hannibal, bunları izleyip bıraktım bir kaç bölüm...
sarmadı beni :30:
walking dead zaten hastası olduğum bir dizidir...sezonu bekliyorum...
ısrarla tavsiye ettiğin hangisi??? mutlaka seveceğim...?

Canım kan görmeye dayanırım estetik ameliyatları izlerken midem kalkmaz ve izleyeceğin dizinin açık sahneleri seni rahatsız etmeyecekse kesinlikle Nip Tuck derim. Çok güzel dediğimiz estetik ameliyatların nasıl yapıldıklarını gösteriyorlar. Ve her bölümde farklı bir sosyal durum işleniyor.

Eğer tarihi olaylara meraklıyım diyorsan Merlin güzeldir. Game of thrones ta kişiler ve olaylar oturana kadar izlediğini zor anlıyorsun ama Merlin de kişileri hemen çözümlüyorsun. İzlemen daha rahat olur bence.

Sürükleyici bırakamayacağın bir dizi diyorsan Person of Interest i tek geçerim. Gerçekten konusundan oyunculuklara kadar çok profesyonel bir dizi bana göre.

penny dreadful çk iyi ya, sezon finali yaptı daha yeni, üzüldüm. korkunç sahneleri var ama çok beğendim ben. eva green oynuyo zaten..

onun dışında hannibal, filmlerini falan izlediğim halde o kadar hoşuma gitti ki, hele ki başrolde oynayan adam, oyunculuklar, senaryo falan çok sürükleyici :23:

salem var, salemdeki cadı avı zamanlarını anlatıyor

true blood, romantik olmayan vampir dizisi, çok güzel

komediden hiç hoşlanmam ama hot in cleveland o kadar eğlenceli ki...

Back