• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

Çerezlik bir komedi...
Ters giden hayatını , geçmişinde yaptığı hatalara bağlayan bir adam onları bir deftere yazıyor ve o yanlışları günahları tek tek düzeltmeye çalışıyor...
Ve ortaya muhteşem kafa dağıtıcı komik bir dizi çıkıyor.
Ayrıca oyuncuların hepsi harika. Earl ün karısı favorim :))

Stv bunun çakmasını yapmıştı 3-4 yıl öncr aynı tip adamı kıyup hakkınu helal et tarzındaydı :-)

bak ben sana bi dizi tavsiye edeyim,
insan böyle çok çok beğendiği diziyi tavsiye ederken çok çok beğenileceğini sanıyor baya iddialı giriyor olaya:)
imdb 8.9 puan vermiş ama sen bakma bence
9 üssü puanlı izletileri beğenmediğimi bana uymadığımı bildiğim için sen kendi puanına bak

cenaze evini işleten fisher ailesinin psikoloji, gizem, aşk, dram, dramın dibi, kaza mizahın dibi dizisi six feet under ...kalpkalpkalp...
izlersen, izlemeye başlarsan yorumlarsan sevinirim...

diğer ve son favorim; in treatment.
terapistin terapiye gelen danışanları ile olan seanslarını izliyorsunuz
ilerleyen bölümlerde terapistin terapiye ihtiyacı olup
kendi terapilerinide izliyorsunuz

durağan ilerleyen bir dizi.
düşündüren, yoran bazen kendiyle yüzleştiren bir dizi.

sen sevmezsen bu tarz psikoloji içeren dizi tavsiye ederseniz severek başlamak isterim :6:

kesinlikle fringe... ben dördüncü sezondayım. vampire diares ve supernatureli de öneririm, onlar da felaket sarıyor

Walking dead :) zombileri ve macerayı seviyosan kesinlikle dene. Biz eşimle aynı gün 5 bölüm izleye izleye zombi gibi dolaşıyoduk artık:) iyi bi yapıt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başka yazan var mı bilmiyorum ama kesinlikle HOUSE MD izleyebilirsin. hem sürükleyici hem şaşırtıcı hem de inanılmaz komik. 8 sezonluk diziyi kaç kere baştan izledim bilmiyorum..

Mentalist i izlemediysen tavsiye ederim. .. polisiye bir dizi.. bas rol oyuncusu mental gucleri oldugunu iddaa eden ve bu yolla para kazanan bir kişi. .. ancak mental gucleri yok.. sadece cok zeki bir adaam. Bu adamin ailesi bir seri katil tarafindan öldürülür. . Ve adam kendini bir polis ekibinin danismani olarak bulur. . Amaci ailesinin katilin yakalamaktir vs vs.. akici bir dizi ve hala devam ediyor. Sekiz yada dokuzuncu sezonda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzlemedığım dizi yok,tavsıye edilen tum dızılerı ve edılmeyenlerı de ızledım,revolutıon ıkıncı sezon tempo cok düştü,ama anladığım kadarıyla lost,prıson break vs aynı tarz sevıyoruz,

Sana uc dızı tavsıye edıcem,ılkı davıncı demons,fantastık ve cok guzel,ikinci sezon bıttı,hıc sıkmadı,akısı guzel

Ikincisi siberia,cogu kısı bılmez,bır grup yarışmacı survıvor tarzı sıbıryaya gıdıyolar,hanı kıs bitimine dayanan para alacak ama acaıp olaylar oluyo,lost gıbı ama lost gıbı degıl,tekrar ve benzeri dizileri sevmem ama Lost'tan farklı bayagı,yenı sezonu ıple cekıyorum

Üçüncüsü the 100. Dünyada yasam yok,uzaya üst kurulmuş,bır grup genc mahkum dünyaya gonderılıyo,eglencelı ve guzel dızı

Son düzenleme:
Back