• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bir Video buldum!!!

yok kızz bence büyük değil sıkıştırma yöntemiyle büyük gösteriyo:kahve:

aynen öyle canım zaten yeterince göğüsü var kadının onada alttan destek vermiş hemde şu eline alıp sütyenin üzerinden tuttuğu silikon varya onu koyması yeterli çünki bende aldım aynı silikondan aynen varmış gibi dik gösteriyo

yaaa ama genede var kadında meme yani ibrahim tatlısesin klibinde bile oynar o memelerledelikafadulden
memelerr baş kaldırmışş memeeeelerrr baaaaşşş kaldırmışşş kavuşmuyorr düğmelerr hahahah delikafadulden

yaaa ama genede var kadında meme yani ibrahim tatlısesin klibinde bile oynar o memelerledelikafadulden
memelerr baş kaldırmışş memeeeelerrr baaaaşşş kaldırmışşş kavuşmuyorr düğmelerr hahahah delikafadulden

sırnaşık şey allah iyiliğini versin deli sırnaşık şey

ya anam haksızmıyımm yaa kadın yere bi eğildi aha dedim ma meydandaaa maşallahı var delikafadulden

sorma kızzzz dünya yanıyo deseler o adama saçımı bile elletmem KAPTAN MAĞARA ADAMI GıBı ADAMM :D:D:D

kız gülüolar haksız mıyımmm öğğğkkkk benim sewgilim dünya güzeliymiş walla yeni anladım adamı görünce :D
karıda kudurmuşşş o adama bakacak dereceye gelmiş yahuuu kadına göre meme bahaneee adamm şahaneeeee :D:D

kadının yaşadığı ülkede erkek kıtlığı var heralde o adama bakacak duruma geldiyse düşünün artık kaydirigubbakcemile4

video komikti :))
yalnız kızlar tüm yorumları okumadım ama baştaki yorumlarda bulgur demişler bulgur değil o susam aklinialirimsmile
susam bu konuda ne kadar işe yarar bilmiyorum ama hergün avuç avuç yiyin diyor deneyen olursa sonuçlarını söylesin
:)

haha :D çok komik video, ayrıca kadının siyah taşlı sütyenin çok beğendm :D
anladığım kadarıyla demişler ki :
sesame seed the also very effective in larging the breats so trying eat several handfuls it day..
susam tohumu da göğüs büyütmede çok etkili bu sebeple günde birkaç avuçdolusu yemeye çalışın.. gibi
yani susam tohumu dedikleri bizim susam anlayışımıza göre iri kaçmış
veya da başka ülkelerde farklı susam çeşitleri var
yoksa ben şahsen yulaf ezmesine benzettm

ben bi başlığa yazmıştım susam yağıyla masajın iyi geldiğini okumuştum yabancı bir forumda denemedim çünkü susam yağı tüylenme yapar mı diye düşündüm. video hakkaten komik konulu falan :)))

Wahim bir filim saçma başka bir şekilde anlatabşlirlerdi
bizldiğimiz masaj bizim yaptığımız gibi masaj yapıyor yediğinide anlamadım masaja dewam canlarımopuyorumnanaktan

Back