Hayir canim kesinlikle umutsuz olma. Bak ben umut olsun diye boş şeyler soylemiycem. Etrafimda 10 tane oğul düşhren bir kadin var. Eşimin hocasinin karisi. Hepsi3 -4 aylikken. Hepsi de erkekdi. Şu an ama oğlu universitede okuyor. Benim yeni düşüyum oldu. 4 aylik ikizler. acini çok iyi anliyorum. Anne olmadim ama 2 yavrumun mezari var artik. Lutfen sabirli ol. Bu kadar düşük sadece bir sebebe bağli. O sebebi bulmak gerek. 6 düşük olani biliyorum. Sonunda sebep anlaşildi ve hamile kalip doğurdu. Belki de denemişsindir ama
tüp bebek dene. Genetik yoklama olsun. Yutubdan bir vidyk da izleye bilirsin 9 duwuk somrasi sebep bilindi ve hamile şu an. Oğretmendi. Haberlerde gostermişlerdi. Duami duymadi deme lutfen. Hepimiz bu imtihanin içindeyiz. Hamile kala biliyorsun. Yillardir çift çizgiyi goremeyenler var. Senin umudun daha çok olmali. Sen başariyorsun ama durduran bir sorun var. Kendin de araşdir. Neler ola bilir. Eşin de sen de genetik yoklanin. Sağlam embriyolar oluşdurulsun. Sağlam insansin sağlam yumurtanin olmama imkani yok bir tane bile. O yuzden vazgeçme. Bugunden sonra daha bir inatla tutun. Inan hepimiz inatla direnenlerdeniz. Allahin izniyle alicak kucağimiza