Bir vazgeçiş hikayesi...

Cok araşdir en iyi doktoru bul. Seni yipratan doktorlar anladiğim kadar. Sadece sorununh bilen bir doktora denk gelmelisin.

Gercekten dayanamiyorum artık ne bi doktor ne bi tup bebek gercekten umudum yok genetiklerde sorun yok ikimizde de ama bidoktor demisti ki ikinizden olusan bebegin genetigi bozuluyor temizlenip verilmesi lazim aka bennicerdeki kanamayı nasıl durduracaklarini bilmedigimden hatta kendileride bilmediginden cesaretim kırıldı

Esimle benimde testlerimiz temiz ama bende dogal yoldan gebe kalınca olmuyor hep kaybettim tup bebeğe sans vermelisin inan bebegini kucağına alınca hepsini unutucaksin hiçbirini hatirlamicaksin lutfen pes etme

Esimle benimde testlerimiz temiz ama bende dogal yoldan gebe kalınca olmuyor hep kaybettim tup bebeğe sans vermelisin inan bebegini kucağına alınca hepsini unutucaksin hiçbirini hatirlamicaksin lutfen pes etme
Gercekten mi umarımmm dediginiz gibi olur birgün cok sagolun umarım o umudum tekrar canlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…