• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir varmis Bir Yokmus...

fanatikcadi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10
2
16
İsviçre
Bir varmissss, bir yokmusss...

Onu gördügüm ilk yeri hatirliyorum da, yüzümde bi tebessüm olusuyo... Ilgincti , farkliydi ve farkli bakiyodu. Dügün Fotograf cekimindeydik, Abimler arkadaslari ve ben. Herkes bi yerlere dagildi ve bana orda ilk lafini atti, ( ki o zamanlar bi hatadan döndügüm icin) herseyi biliyorum merak etme, benimde basima geldi aynisi dedi. Orda bakistik ve gülüstük... Daha sonra dügün boyunca arada sirada gözlerimiz birbirine degdi... ilgincti ama ne o nede ben böyle bisey düsünemezdik... Dügünden sonra gencler bi yerde biseyler icelim dediler bende gittim yanimda abimde vardi.Oda gelmisti ve karsimda oylece siritip duruyodu ( Maymunsurat) arada bir muhabbet ediyoruz gülüyoruz fln cok güzel vakit gecirdik birlikde. sabaha karsi evlere dagildik. 3 Gün sonra ( yani onun dogumgununde) Fake bi Hesapdan bana bi yazi geldi... O Cocukla birlikdemisin diye... Cvb vermedim dahada üsteledi... en sonunda careyi ona yazmakda buldum ve yazdim... Megersem cocugu butun gün rahatsiz etmis skilmiss artik imdaaaat diye bagriyomusss :)... yazismaya basladik ikimizinde icinde ayni soru isaretleri duruyodu Ben onun icin arkadasinin Kiz kardesi oysa Abimin yakin Arkadasi. Ne olabilirdiki nasil olabilirdi?
Git geller yasadilar ve en sonunda bi karar aldilar. Ayni ortamda bulunmicaklardi. Cuma günü ben gidicem o cafeye sakin gelme dedim o ysa gelemem zaten isim var sende cumartesi gelme cunku dogum gunumu kutlicaz dedi Tamam dedik anlastik... Cuma günü gittim oturdum kapiya dogru bakiyodum cunku biliyodum gelicegini derken kapi acildi tam iceriye girerken gördüm onu ve kafami cevirdim görmemis gibi yaptim :) daha sonra gördüm ve kafami hafifce sallayarak selam verdim ayni sekilde oda... Yine bakistik kacamak bakislar cünkiiii ayni ortamda abimde vardi... 12 bucuk gibi kalktik arkadasla beni eve birakti tam eve girerken mesaj geldi Napiyosun konusallimmi diye... bendeki deli cesaret olur diye cevap verdim... onunla arabada konustuk muhabbet sohbet su Fake hesap olaylarini vs ... Megersem benmiyim degilmiyim diye ogrenmeye gelmis.

Ertesi günü tekrar bulustuk ve kim oldugunu bulduk ( Fake Hesap)... yaklasik 3-4 saat birlikdeydik ben eve yagmur yagiyodu usumemi istemedigi icin bana sarildi... Derkennnn eve gitmesi gerek cunku hazirlanmasi gerekti arkadaslari ona dogumgunu partisi hazirlamissss ve onu bekliyolardi cafede.. sen napicaksin dedi bende eve giderim dedim... Kuzenlerimde yalvariyo o siralarda whatsappdan cafeye gidelim otralim vs kiyma onlara sende gel dedi. Tamam dedim ve gittim... Cafedeyiz ortam aynen su sekilde Tam karsimda oturuyo yaninda 5 tane kiz bi onunla konusuyo bi bununla kizlar samimi bu geri cekilmeye calisiyo vs vs o ortamdan cok rahatsiz olmusa benziyodu... bense o kadar kiskanc biriyimki anlatamam sevdigim kisi ( sevgili arkadas anne babaa vs vs kimseyle paylasamam) gece eve geldigimde aradi 2 saat telefonda konustuk hersey cok guzeldi anlatamam... Ertesi gun ben uyuyamadigim icin kalktim disariya ciktim onunda gelmesini istedigim ama bay usengec evden cikmak istemedigi icin gelmek istemedi. ama beni cagirdi gel otururuz cay kahve yaparim sana falan yok dedim ama daha sonra beni o kadar sinir ettiki gittim evine ve kizdim ona tabi kizginlik bi 10 dk kadar sürdü daha sonra muhabbet sohbet derken acil eve gitmem gerekti ceketimi giyinirken birden öptü beni o kadar utandimki :) hemen arabaya bindim calistirdim ve yuzume baktim aynada kipkirmiziiiiiiii ..... bi kac gun bu sekilde devam etti... Tatile gittim 3 hafta ayni ulkede olmicaktik... özlemistim onu farkli bi duyguydu sanki yillardir taniyomusum gibi sanki hep hayatimdaymis gibi... Hergun facetime yapiyoduk dakikalarca saatlerce konusuyoduk derkennnn son gorusmede ona simariyodum veeee bennn sanaaaa asik oldum derken ayni anda oda yeni bi kizla tanistigini soyledi o beni o sekilde sinir etmek isterken bende ona farkli bi sey soyledim ne dedin sen tekrarlasana dedi yok dedim sen tekrarla fln derkennn baglantiyi kopardik cok üzülmüstüm mutsuzzz sanki hayatimdan bi parca gitmisti... napicagimi bilmiyodum... zamana biraktim nede olsa tatil bittince belki konusuruz belki konusmayiz diye dusunurken dayanamadim yazdim... ayni arkadas ortaminda bulunucagimiz icin kotu ayrilmayalim dedim arkadas kalalim.. dayanabilicekmisin diye sordu dayaniriz kanka dedim :) derken yine muhabbetler basladi vs vs... bi aksam bilet almaya calistigini soyledi ugrasti vs ve yarin geliyorum istanbula dedi sasirdim bakirkoyde bulusmaya karar verdik sonucta iki kanka bulusuyoruz dimi yani ne var bunda :) bulustuk biseyler icelim dedik veee bi cafeye gittik elimden tuttu iceriye girerken baya baya özlemisiz megersem beni kankam benim icin gelmis istanbula kirdigini dusundugu icin ve gelirkende bana cikolata getirmissss :) cok mutluydum Geri döndüm tatil bitmisti oda döndü iki günlügüne gelmisti istanbula.. bulusmaya devam ettik artik hem bi iliski icersindeydik hem kankaydik .... beni yine yine yanlis anladi ve soguk davranmaya basladi evine gittim yaklasik 45. dk bekledim o sogukda... soguk dan donmak uzereydimki geldi... konusmaya calistim ama soguk davraniyodu sonra yine normale dondu ve biraz muhabbet ettik ve ciktim evden... otobus 20 dk sonra gelicekdiii bekleyemiyodum bi yandan hastaydim ve halsizligim baslamisti... caresizdim napicagimi bilmiyodum ve onu aradim beni eve birakirmisin diye... uzun bi sureden sonra arabayla geldi ve yol boyunca iki kelime ettik... biri tsk ederim / önemli degil digeriyse özür dilerim bu saat de seni yordugum icin di...
Arabadan inerken bunun artik geri donusu olmicagini ikimizde biliyoduk.... yuzume bakamiyodu bahaneler üretiyodu... sigara icmen bana ters geliyo ( cunkiiii o icmiyoduuuuu) vs vs.... Derken konu o kadar ilerlediki kiz artik kimseye bahsettmedigi rhatsizligindan bahsettii... bugune kadar ilk defa birine kendini acmisti... orda son kez sarildik ve araban indim.... devami bildigimiz türden yani hüzün... Yillardir tanidigim birini kaybettme duygusu ...

Su saaatden sonra hayatimda ne olur bilmiyorum tekrar görürmüyüm bulusabilirmiyiz yoksa o son sarilmadami kalir bilmiyorum ama tek bildigim sey su onun yaninda hic gülmedgim kadar cok güldüm hic simarmadigim kadar cok simardim ve cocuk oldum....

ÖPERKEN KOKLAYAN INSANIN, ÖZLERKEN KALBI SIZLARMISSSS......

Back