BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ

evet sadece romatoloji kaldı gitmediğim,oraya da randevu alınmıyor dahiliye sevk etmeyince.tek çare özelde iyi bir romatolog bulup gitmek.

evet sadece romatoloji kaldı gitmediğim,oraya da randevu alınmıyor dahiliye sevk etmeyince.tek çare özelde iyi bir romatolog bulup gitmek.

Ben küçük Bir hastahaneden sevk actirdim ztn elimde mr vardi sonuc ortada idi, sadece araştırma hastanesinde olduğu için oraya acil gittim ama iyi bir Dr bulmadan olmaz biliyorum
Size de çok geçmiş olsun
Ben omurgam batıyor sanki derdim kemiklerim birbirine geçmiş gibi derdim insanlar gülüyordu yoğun kireçlenme varmis

Bence bir yeri tamir edeceğim derken domino taşı gibi başka yerler bozulmuş. Holistik tıp alanında iyi bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Cok gecmis olsun hocam. bir benzerini yasadim. Sizin baslangicta fiziksel bir Rahatsizlik nedeniyle başlayan sureciniz, artik psikolojik bir rahatsizliga donüsmus. Psikolojik sorunlar yüzünden hizli kilo verme neticesinde minaral ve vitamin kayiplari olusmus bunlar da kramplar uyku bozuklari sinir zayifligi olarak tekrar psikolojik sorunlar olarak siE donmus.
Maalesef hastalik hastaligi gibi bir durumunuz var. Bunu arastirirsaniz gorursunuz ki, tedaviye direncli bir rahatsizlik. Cunku kisi doktora guvenmediginden tedaviye inanmiyor, hep daha kötüsünü dusunuyor.
Benzer surecleri yasadim. Konusacaginiz biri var mi? Uykudan panikle uyanip, aklini yitirecekmiş hissini sizin kadar yasamasam da biliyorum. uykuya dalamamak cok zor. Kilo vermek her gorenenin ne kadar zayiflamissin demesini de biliyorum.

Siz panik oldugunuzda sizi sakinlestirecek bir dost sart. Bir de iyi bir psikayatr bulup ilac tedavisi. Hicbiri cozumsuz degil. Ama cok zor bi surec. Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz. Genelde mukelleyetci herseyi kontrol etmeyi seven, isini duzgun yapmaya calisan, ayrintici insanlar boyle oluyor. Akliniz hic susmuyor ve size hep en kotusunu soyluyor tahmin ediyirum. Ama ilaclarinizi duzenli kullanin ve bol bol anlatin.

Son düzenleme:
Allah ım acil şifalar versin
inşallah çok iyi bir doktora denk gelirsiniz de tamamen iyileşirsiniz
çok çok geçmiş olsun

Öncelikle merhaba şu an size iyi gelmek çok istiyorum. Sizin için bir kaç cümle yazacağım ve lütfen çok mantıklı şekilde okumanızı istiyorum sizin hastalığınız ve burası önemli “ hastalık sandığınız şeyler “ tamamen psikolojik. Siz hasta değilsiniz bunlar kaygı ve endişeden oluşan ölüm korkusu kaygısıyla oluşan panik atak ve anksiyetenin dönüştüğü bedensel ağrılar beynin oyunu psikolojik. Lütfen artık hastanelerin önünden geçmeyin gittikçe sizin psikolojiyi daha da bozmuşlar aynı şekilde ben de başlamıştı yaşım çok küçüktü kalbimin sesini dinliyordum uyuyamıyorum boğulursam diye internette Hastalık bakıyorum sabaha karşı evdekileri uyandırıyordum hastaneye gidiyorduk sonra psikoloğa gittim tek seans bana çok iyi geldi bana sadece bunu söyledi hasta değilsin çok net söyledi bazen ya kendimi camdan atarsam diye korkuyordum bunlar hayal hasta değilsin bunu tekrarları sürekli ve bir hafta sonra ailemle uzak bir yere tatile gittik inanın ben de hiçbir şey kalmadı ortam değişikliği şart bu durumda hemen uçak bileği yurt dışı sıcak bir yerlere tatile çıkın d vitamini serotonin şart döndüğünüzde çok farklı olacaksınız

Allah ım acil şifalar versin
inşallah çok iyi bir doktora denk gelirsiniz de tamamen iyileşirsiniz
çok çok geçmiş olsun
Amin inşallah Allah razı olsun
Nasılsınız, son durumunuz nedir.
çalışıyorum Hiç bir değişiklik yok, aynı ağrılar devam ediyor. Günlerim yan oturarak, yatarak geçiyor, çok hareket edemiyorum.
Bir dahiliye dr bulup gittim, durumumu anlattım, başına gelmeyene doktor da olsa tuhaf geliyor, beyin cerrahı tutsun düzeltsin koksiksinizi dedi, pelvik tabanımı hiç söylemedim kızmasın diye , kelimeleri seçerek sakin kalarak konuştum, ama yine benzer bir durumla karşılaştım, sanırım
kan ve idrar tahlili istedi, bakalım ne bulacağız diye yaklaştı. Ailede genetik hastalık var ben de de yatkınlık olabilir mi dedim, kıyamet koptu Google dan okuyup hastalık bulup geliyorsunuz diye bağırdı sinirlendi, oysa ben olanı söyledim,şimdiki
doktorların çoğunun hastalıkları tesadüfen tedavi ettiğini düşünmeye başladım. Eski doktorlar "hastalık yoktur, hasta vardır" derlerdi. Şimdikilerin çoğu bir kaç algoritma öğrenmiş hasta üzerinde uygulama yapan teknisyen gibiler.

makat, vajina pelvik taban, oturamama problemim için devlet hastanesinde çalışan Ahmet Kale isimli bir nöropelviolog jinekolog buldum, ameliyat ettiği bir hasta ile konuştum, pudental sinir sıkışması varmış, , on yıl dr dr gezmiş bir sürü ameliyat olmuş bir hasta, o da benim gibi oturamıyormuş, vajinada yanma, makatta batma, ağrı, bacaklarda ağrı, ayakta duramama, yürürken ağrı oluyormuş, ben de Ahmet beye gideceğim, ameliyat derse ne yaparım bilmiyorum, eskiden olsa korkmazdım, şimdi her şeyden korkuyorum, bazen ölmek en iyisi gibi geliyor, artık yaşamak zor geliyor, başında öleceğim diye korkuyordum, şimdi korkmuyorum, daha çok hastalanıp acı çekmekten korkuyorum

kbb gittim, yine alerji dedi, ultrason istedi ultrason sonucu için tekrar gideceğim, raporda, nodüller olduğu yazıyor, başka bir şeyler dey yazıyor,
moralimi iyi tutmaya çalışıyorum,lBenim psikolojim hastalıklar yüzünden bozuldu, gittiğim doktorlar açıklama yapmadan ilaç yazma peşinde, çok ödev veren öğretmen iyi öğretmen değildir çok ilaç veren dr iyi dr doktor değildir, bana yardımı olmayacaksa yardımcı olamayacağım desin,
Midem ağrımaya, yanmaya devam ediyor, kabızlık problemim pelvik tabandaki sıkıntı yüzünden, bağırsak çalışmayınca mide de çalışmıyor, bedenimizde her şey birbirine bağlı, ben sağlıklı iken tıkır tıkır işlerdi, başlangıç bir hastalık, sonra artan anksiyete bozdu herşeyi, inşallah daha kötüye gitmeden biraz olsun düzelirim, tekrar teşekkür ederim

Allah acil sifanizi versin çok zor şeyler yaşamışsınız. Size hacamat yaptırmayı tavsiye ederim. Şimdi bahar ayları geldi tam zamanı , eminim size faydası olacaktır. Bununla birlikte vitamin kullanırken doktorların yazdığı değil de özel olarak satılan ocean vs gibi markaların vitaminlerini kullanmanız. Bunların içinde zararlı katkı maddesi yok ve vücut tam olarak emiyor. Ve mutlaka probiyotik ve omega 3 desteği alın. Probiyotik vücudunuzdaki faydalı bakteeileri artırırken omega 3 te beyninizi ve sinirlerinizi onaracaktir. Ayrıca papatya melisa gibi bitki çayları size sakinlik verir uyumanizi kolaylaştırır. Günde 1 2 kupa içerek faydasını görebilirsiniz. Bekir Tok var Ankara da bütüncül bakar hastalıklara ve ilaç la değil en uygun tedaviyle hastalarına yaklaşır. Dilerseniz instagramdan gönderilerini okuyarak fikir edinebilirsiniz. Allah eskisinden daha hızlı bir şekilde ayağa kalkmsnizi nasip etsin. Son olarak maddi durumunuz el verirse bol bol sadaka vermenizi ve kurban kesmenizi tavsiye edeceğim. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed s.a.v hastalarinizi sadaka ile tedavi ediniz diye tavsiye etmiştir. Kurban da ayni şekilde insanın uzerine adeta bir rahmet gibi konuyor. Çok güzel Kuran okuyan hocalar var youtube dan onları dinleyip huzurunuzu artirabilirsiniz. Allah'tan size acil şifalar dilerim

Aman rica ediyorum boyle akil vermeyin checkup lara alisirsa tum varlığını kaybedecek bir hasta konu sahibi anlayamadinizmi? Kesinlikle tamamen psikolojik geldi bana.

SAnirkm bendede bu pudental sinir sikışması var. Kadin dogjm uroloji muayelerim normal . Ne yapacag bilemiykrjm. Hic bilinen bi konu degol doktprlar tarafkndan

evet son durumunuz nedir? bendede baslıyor galiba bunlar 34 yasındayım hep biyerlerimde bisi var.. bi süredir hafif bi agrı var karnımda direk ben kanserim diyorum bebek deniyoruz, sürekli kendimi dinliyorum ondanmı bilmiyorum. psikolojik olarak cok zor bi süreç umarım daha iyisinizdir :/

Merhaba nasıl oldunuz düzeldiniz mi acaba

Son durumunuz ne oldu hocam çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…