Bir Üyemiz Ücretsiz Tüp Bebek Kazandı

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
408
Kızlar belki hatırlayanlarınız çıkabilir çok kısa bir süre önce Ücretsiz tüp bebek çekilişi için form doldurun sizde kazanabilirsiniz diye bir konu açmıştım şimdi kullanıcı panelimde bir yazı buldum üyelerimizden biri formu yengesi adına doldurmuş hatta doldurduğunu bile unutmuş biraz önce ankaradan arayıp onların kazandığını söylemişler yengesi sevinçten ağlıyormuş emin olun şu anda bende ağlıyorum bu yeni yılda aldığım en güzel hediyelerden biri benim için mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim ne güzel ufacıkta olsa onlara bir yardımım dokundu inşallah bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar

çok güzel bir haber ablacım, inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına alır....
Allah bebek isteyen herkeze nasip eder inş.:Saruboceq:

Ablacım nasıl güzel bir dua aldın,nasıl güzel bir hediye aldın a.s.
Harikasın!!!
İnşallah Rabbim tüp bebek tedavisi gören,anne olmak isteyen herkeze o çok istedikleri bebişlerini bir an evvel kucaklarına almayı nasip eder Yüce Mevlam

inşallah ablacığım yengesinin 10 yıldır bebeği olmuyormuş ve çok mutluymuş inşallah olur ve müjdelerini alırız

inşallah ablacığım yengesinin 10 yıldır bebeği olmuyormuş ve çok mutluymuş inşallah olur ve müjdelerini alırız

Böylesine güzel bir şeye vesile olmak çok güzel..
İnşallah hamile haberinide alır sevincimize ikiye katlarız..:hooray:
Allah razı olsun ablacım,Şeniz

süper barçman ablacım yaaaa seni tebrik ederim....çok güzel bir şeye vesile olmuşsunuz valla....
inşallah hamile haberinide buradan verirsiniz.....

Ne güzel birşeye vesile olmuşsun abla ne mutlu sana
işallah tez zamanda kucağınada alır şanslı kişi :1hug:

canım arkadaşım nasıl güzel bir şeye aracı olmuşsun benide ağlattın bunu en iyi ben anlarım benimde 10 yıl sonra çocuğum oldu şu an 18 yıl geriye gittim ve hamile olduğum haberini ilk aldığım güne gittim bişey yazamıyacam şu ab Allah senden razı olsun tüm isteyenleri sevindirsin inşallah

yaa çok güzel bi haber allah isteyen herkese versin:Saruboceq:
sendende allah razı olsun ablacım vesile olmuşsun ne mutlua.s.

Bu kadar güzel bir şeye vesile olduğunuz için; sizi yürekten tebrik ediyorum.a.s.
Dilerim güzel haberlerin devamını da alır, bu arkadaşın mutluluğuna ortak oluruz.
:ecrin_bebek:

ay bu süper bir haber ya
inşallah yengesi sağlıklı sıhatli kucağına alır bebeğini
sanada ayrıca teşekkür etmek gerek tabi ki vesile olmuşsun

ayyy çok mutlu olduuuuuuuuuuuummmmmmmsositosositosositosositosositososito
keşke daha fazla kişi için böyle sevinebilsek......:Saruboceq:

bu arada barçman ablacıma.s.a.s.a.s.
öptüm seniii valla... süpersinnm...:CüvCüv:

Senin gibi bir melek sayesinde dünyaya bir melek daha gelecek..Ablacım sen birtanesin..Allah razı olsun ve Rabbim isteyen herkeze dünya tatlısını meleklerini versin..
Çok öperim ablacım..Seninle mutlu oldum, duygulandım ama en önemlisi senin gibi bir ablam olduğu için gurur duydum Şeniz

bu mudur budur benim ana barçam iyi insandır ve iyi insanlar iyi şeylere vesile olur seni seviyorum barçam sevincinide anlıyorum ve kazanan hanımı umarım allahım tez zamanda bebeğine kavuşturur

Altın kalpli Barçmanım seni bu güzel haberden dolayı tebrik ediyorum Allah gönlüne göre versin ne çok sevaba girmişsindir kimbilir

ne kadar guzel bıse
sızıde kazanan kısıyıde gonulden tebrık edıyorum
allah ısteyen herkeze nasıp etsın ısallah

Nasıl güzel bir haber bu.a.s.Canımsın sen,ne Dua aldın şimdi.Şeniz Allah,tamamına erdirsin inşallah.Darısı isteyen herkesin başına.Müjdeli haberlerinide duyarız inşallah. a.s.

BEN BOŞUNA DEMEMİŞİM BU KK İN KANADSIZ MELEKLERİ VAR BİRİDE SİZ OLDUNUZyerimseniben NE MUTLU SİZE İNŞ GÜZEL ALLAHIMIN YARDIMIYLA VE SİZİN VESİLENİZLE BEBEK HABİRİ ALIRIZ :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…