Ablacım nasıl güzel bir dua aldın,nasıl güzel bir hediye aldın a.s.
Harikasın!!!
İnşallah Rabbim tüp bebek tedavisi gören,anne olmak isteyen herkeze o çok istedikleri bebişlerini bir an evvel kucaklarına almayı nasip eder Yüce Mevlam
inşallah ablacığım yengesinin 10 yıldır bebeği olmuyormuş ve çok mutluymuş inşallah olur ve müjdelerini alırız
canım ya allah senden razı olsun.... allah ne muradın varsa versin
az önce bir haber aldım ankaradan aradılar tüp bebek kazanmışız :) ve ben ağlamaktan konuşamadım,eşim konuştu...ben dayımların adına doldurmuştum formu hatta çıkacağını tahmin bile etmiyordum hatta unutmuştum bile,,,ve az çnce kazandınız diye arayınca nasıl sevindim ya anlatamam şuanki duygularımı ya hala titriyorum..hemen yengemi aradım10 yıldır olmuyodu onlarında bebekleri inşallah 2009 çok uğurlu gelecek onlara.....allahhımmmm sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim.....sana çok amam çok teşekkür ederim barçman...yengem bu supriz karşısında şok oldu ya canım nasıl sevindi anlatamam
Kızlar belki hatırlayanlarınız çıkabilir çok kısa bir süre önce Ücretsiz tüp bebek çekilişi için form doldurun sizde kazanabilirsiniz diye bir konu açmıştım şimdi kullanıcı panelimde bir yazı buldum üyelerimizden biri formu yengesi adına doldurmuş hatta doldurduğunu bile unutmuş biraz önce ankaradan arayıp onların kazandığını söylemişler yengesi sevinçten ağlıyormuş emin olun şu anda bende ağlıyorum bu yeni yılda aldığım en güzel hediyelerden biri benim için mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim ne güzel ufacıkta olsa onlara bir yardımım dokundu inşallah bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar
BEN BOŞUNA DEMEMİŞİM BU KK İN KANADSIZ MELEKLERİ VAR BİRİDE SİZ OLDUNUZyerimseniben NE MUTLU SİZE İNŞ GÜZEL ALLAHIMIN YARDIMIYLA VE SİZİN VESİLENİZLE BEBEK HABİRİ ALIRIZ :Saruboceq:Kızlar belki hatırlayanlarınız çıkabilir çok kısa bir süre önce Ücretsiz tüp bebek çekilişi için form doldurun sizde kazanabilirsiniz diye bir konu açmıştım şimdi kullanıcı panelimde bir yazı buldum üyelerimizden biri formu yengesi adına doldurmuş hatta doldurduğunu bile unutmuş biraz önce ankaradan arayıp onların kazandığını söylemişler yengesi sevinçten ağlıyormuş emin olun şu anda bende ağlıyorum bu yeni yılda aldığım en güzel hediyelerden biri benim için mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim ne güzel ufacıkta olsa onlara bir yardımım dokundu inşallah bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?