Bir Üyemiz Ücretsiz Tüp Bebek Kazandı

ablacim ya sen tam bir yardim melegisin.... :asigim:
insallah tedavinin sonucunda saglikli bi bebis dünyaya gelir...
allah anne olmak isteyenlere tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin... :Saruboceq:
seni seviyoruz ablacim....Şeniz

kendinle ne kadar gurur duysan azdır.anne olmak için onca yıl bekleyen,uğruna göz yaşı döken,çocuk hasretiyle yanan bir hemcinsine umut ışığı oldun.anne adayı olacak :emir_bebek:sayende inşallah.allah razı olsun.sevindirdiğin kişi kadar,allahda seni sevindirsin.
canım benim çok sağol Şeniz a.s.

kendinle ne kadar gurur duysan azdır.anne olmak için onca yıl bekleyen,uğruna göz yaşı döken,çocuk hasretiyle yanan bir hemcinsine umut ışığı oldun.anne adayı olacak :emir_bebek:sayende inşallah.allah razı olsun.sevindirdiğin kişi kadar,allahda seni sevindirsin.
canım benim çok sağol Şeniz a.s.

nasıl mutlu olduğumu anlatamam irnacığım kendime birşey çıksaydı bukadar sevinmezdim herhalde kampanyayı yapan sitede talihlileri açıklamışlar sadece 3 kişi ve biri bizim siteden :lepi: üstelik konuyu açtığımda son 5 gündü
ne büyük bir şanstır budelikafadulden inşallah güzel sonuçlarıda bizi,mle paylaşırlar

ben dıyorum zaten ...kk da tanıdıgım ...ve cok sevdıgım...bırısın ...herkesınde sevdıgı bırısın boşunada en olmadın ablam benım...

sen melike ve bır meleksın....ne buyuk bır sevaba gırdın....bence mutluluguda gururuda sevıncide hak edıyorsun...

çocuk özlemiyle yanan annelıgı tadmak ısteyen bır aıleye yapılacak en guzel hedıyegı sen verdın...

ıyıkı varsın...allah senıde hep mutlu ve basarılı kılsın....mutluluk peşini hiç bırakmasın sonsuza dek...

kocaman sarılıp öpüyorum seni.......

anne olmaya sadece pahalı bir tedavi sonrasında kavuşabilecek maddi imkansızlıklar içinde ki tüm kadınlara Allah nasip etsin diye duacıyım:Saruboceq:

sevgili Barçman melek kalpli KK dostum duyarlılığına ve araştırmalarına hayranım:asigim:Şeniza.s.

okuyunca.çok.sevindim
cnm.ablam.sen.hayır.işinesebep.oldun
cennet.kapılırı.sana.açılır.inşallah

arkadasımız adına bende cok sevindim
böyle bir hadisenin gerceklesmesine vesile olanlarada cok tesekkür etmek lazım annelik cok güzel bir sey allah tüm kadınlara bu güzellikten mahrum etmez insallah
barçman sanada tesekkür böyle bir seye vesile oldugundan o kadının yerinde oldugumu düsünüyorum simdi dünyalar onun olmustur cünki cocuk hasretini bende cok iyi bilirim on yıl benimde olmadı cok pahalı bir tedavi cocuk tedavisi insanın elinde ne varsa bitiyor böyle bir sey helede on yıldan sonra insallah emekleri bos cıkmaz ve kavusurlar bebeklerine

işte bu yaa...
birinin mutluluğuna sebep olmak,ortak olmak :lepi:

allah seni ve senin gibileri korusun canikom...........Şeniza.s.

INSANLARI NE KADAR MUTLU ETTIN BARÇMAN...
ısallah hersey yolunda gıderde ozlemını cektıklerı bebişe kavusurlar
tabıkı mutlu ve gururlu olacaksın sen hakedıyorsu
sevgıyle kal

SÜPER BİR HABER.
İNŞALLAH TEDAVi SONUCU POZİTİF HABERLERİNİ ve BEBİŞLERİ KUCAĞINA ALDIKLARINIDA YAZARLAR.
BEBİŞLERİ DEDiM 2 TANEM iOLACAK NE ?

ya çoooook sevindimmmm.ben de çok istiyorum bebek....daha yeni evliyim ama olsun.allah isteyen herkese versin.......

çok sevindim gerçekten..
umarım ve dilerimki güzel haberlerinide alırız..
ablacım sen ne güzel bişeye vesile oldun böyle..
nasıl dualar aldın ne güzel....

acaba durum ne oldu acaba. merak ettim. isteyen herkes anne olur inşallah. sağlıkla mutlulukla

Back