• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Benide bugun aradilar 5 yumurtam vardi biri bos cikmisti geriye kalan 4 ünde 1 si uygun degilmis nasilsa yani 3 tane kalmis 2 si dollenmis 1 ide belki sonra dollenir diye takipteyiz diyor
Yaş 32 cnm genetik problem yoktu daha önce yaptırmıştım bende yumurta kalitesizliği var 5.gğn tutmuyor bende o yüzden 3.gün transfer yapıp anne karnında bölünmesini uygun görüyorlar

Merhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Merhaba satıyor musunuz yoksa veriyor musunuz ? Ovitrelle ve gonal f ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
İlaçlarımı tabi ki ücretsiz olarak siteden ilk yazan arkadaşa kargoladım arkadaşlar

Kızlar merhaba,

Reglimi bekliyorum şehir hastanesinde ikinci günü çağırdı doktorum tüp bebek yaptıracağız. Amh 0.57 geldiği için aşılama şartı kalkmış oluyormuş direk tüp bebek yapacağız. Balıkesir , Bursa veya Çanakkalede veya bu civarlarda elinde fazladan tüp bebek ilaçları olan var mı acaba?

Şuan için hangi ilaçları kullanmaya başlayacağım bilmiyorum gittiğimde öğreneceğim. Ama Gonal F kesin gibi duruyor. Ama en azından bana yakın oturan elinde falzdan kimde ilaç var hızlı alabilmek adına öğrenmek istedim. Lütfen elinde ilaç olan yazabilir mi?

Back
X