inşallah dileğin kabul olur senin için çok içten okudum ve dua ettim
Banada aralık ayında yaptıracağım tüp bebek tedavim tutsun diye fatiha okuyup dua eder misiniz?
ALLAH razı olsun çok sağolçok duygulandim cidden. Ne güzel bir topik bu. Herkes kardeşi için dua ediyor Allah seninde muradıni nasip etsin inşallah. Hayırlı güzel evlatlar nasip etsin....
okudum Gulumsunn senin icinRabbim gonlundekini versin sana amin
ALLAH razı olsun çok sağolçok duygulandim cidden. Ne güzel bir topik bu. Herkes kardeşi için dua ediyor Allah seninde muradıni nasip etsin inşallah. Hayırlı güzel evlatlar nasip etsin....
sizin için fatiha okudum.alltaki arkdaşdan saglıgımla alakalı sıkntım var içinden ne kadar geliosa okadar ya şafi istiyorum şimdiden ALLAH razı olsun.
sizin için fatiha okudum.alltaki arkdaşdan saglıgımla alakalı sıkntım var içinden ne kadar geliosa okadar ya şafi istiyorum şimdiden ALLAH razı olsun.
Rainbyte, karanfil16 ve Buju ayrı ayrı üçer İhlas birer Fatiha okudum ve dua ettim size. Rabbim gönüllerinizin muradını versin.
Buju sana ayrıca sağlığın için de dua ettim.
bende ustteki arkadas icin okudum hakkinda her konuda hayirlisi olmasini dilerim
benimde cok duaya ihtiyacim var, sevgilim zor zamanlar geciriyor o ve bende bu zamanlari atlatmak icin
ALLAH razı olsun sizdenbende sizin için fatiha okudum. Kabul etsin Rabbim inşallah.
Sendende Allah razı olsun Gulumsunnsenin de hayırlı dileklerinin kabulu için Fatiha yi Şerif okudum.
Inşallah Rabbim Fatiha süresinin yüzü suyu hürmetine sevgiliniz ve sizin gönlünüzu ferahlatir ve sıkıntılardan kurtarır. İnşirah suresini okumanızı tavsiye ederim. Sıkıntı anında mucize reçete.
Karanfil 16 , sizin için okudum ve dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah...
Alttaki arkadaşım, bana sağlığım için bir de müşkül bir durumum var onun için dua eder misin? Allah razı olsun.
dua ettim canım rabbim şafi ismiyle sifa versin
buju, okudum ve dua ettim sana! Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...
Alttaki arkadaşım, müşkül bir halim var. Gidermesi için Rabbim'e dua eder misin benim için? Sağ ol...
Gulumsunn, senin için 1 Fatiha ve İnşirah okudum. Allahım hayırlara çıkarsın durumunu.
Asinaz senin için duayı okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum.hayırlı yuva kurmam için dua istiyorum canlarım.
B, ben de senin için okudum , Allah senin için hayırlı olacak isteklerini kabul etsin inşallah :)
sizin için okudum
Buju, senin için okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah hayırlısıyla...
Gulumsunn, ben de senin için okudum. Allahım kabul etsin. Ben de şu an ki baş ağrım için Fatiha istiyorum.
Geçmiş olsun hala başın ağrıyormu bilmem ama şifa bulman dileğiyle okudum.... Allah kabul etsin inşallah... İşimde başarılı olabilmem için okuyabilirseniz çok mutlu olurum.... Bu ay büyük bir proje var elimde... Alnımın akıyla çıkabilirsem ne mutlu bana :) şimdiden teşekkürler....
inşallah dileğin kabul olur senin için çok içten okudum ve dua ettim
Banada aralık ayında yaptıracağım tüp bebek tedavim tutsun diye fatiha okuyup dua eder misiniz?
Gulumsunn
ben de senin için okudum..Allah kabul etsin.
bende ustteki arkadas icin okudum hakkinda her konuda hayirlisi olmasini dilerim
benimde cok duaya ihtiyacim var, sevgilim zor zamanlar geciriyor o ve bende bu zamanlari atlatmak icin
Karanfil 16 , sizin için okudum ve dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah...
Alttaki arkadaşım, bana sağlığım için bir de müşkül bir durumum var onun için dua eder misin? Allah razı olsun.
Asinaz senin için duayı okudum Allah kabul etsin
senin için okudum allah gönlündekini versin sana.bende sevdiğimle en kısa zamanda evlenmek istiyorum buna bir mucize gerek ama duayla olucagına inanıyorum.allahtan umut kesilmez.
hepinize ayrı ayrı 1 fatiha 3ihlas okudum..
hepinizin duasınıda okudum..
benimde duam, kardeşim için, arkadaşım için, kk daki sibel arkadaşım için kpss den iyi puan alıp atanmalarını nasip eyle..
küs oldugum yengem ve benim için ne hayırlıysa onu nasip eyle.. inşALLAH hatasını anlar ve gönlümü olur.. o hasta biri ben ondan uzaklaşmak istemiyorum..
benim içinde ne hayırlı ise o olsun.. rabbim kalbimden dilimden geçen duaları kabul etsin.. kalbimdeki kişiyi hayırlı ise kalbime yazsın..
ALLAH razı olsunn şimdiden
Asinaz, Allah senden razı olsun. Ben de şimdi sana dua ettim canım benim.Gulumsunn, senin için 1 Fatiha ve İnşirah okudum. Allahım hayırlara çıkarsın durumunu.
sizin için de dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...Allah gönlündekini hayırlı ise sana nasip etsin canım, ben de çok acı çekiyorum son aylarda... Allah hiçbir kıza bunu yaşatmasın, Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi tez zamanda. bizi üzenler canımızı yakanlar hatalarını anlayıp özür dilesinler bizden dilerim ki...
ben de sana okuyorum 3 ihlas bir fatiha... Allah kabul etsin canım, sevgiler...
hepinize ayrı ayrı 1 fatiha 3ihlas okudum..
hepinizin duasınıda okudum..
benimde duam, kardeşim için, arkadaşım için, kk daki sibel arkadaşım için kpss den iyi puan alıp atanmalarını nasip eyle..
küs oldugum yengem ve benim için ne hayırlıysa onu nasip eyle.. inşALLAH hatasını anlar ve gönlümü olur.. o hasta biri ben ondan uzaklaşmak istemiyorum..
benim içinde ne hayırlı ise o olsun.. rabbim kalbimden dilimden geçen duaları kabul etsin.. kalbimdeki kişiyi hayırlı ise kalbime yazsın..
ALLAH razı olsunn şimdiden
Allah gönlündekini hayırlı ise sana nasip etsin canım, ben de çok acı çekiyorum son aylarda... Allah hiçbir kıza bunu yaşatmasın, Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi tez zamanda. bizi üzenler canımızı yakanlar hatalarını anlayıp özür dilesinler bizden dilerim ki...
ben de sana okuyorum 3 ihlas bir fatiha... Allah kabul etsin canım, sevgiler...
Asinaz, Allah senden razı olsun. Ben de şimdi sana dua ettim canım benim.
sizin için de dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...
bende sizin gönlünüzdeki dualariniz icin 1 Fatiha 3 Ihlas okudum. Hayirlisiyla Rabbim gönlünüzdeki dualarinizi kabul etsin.
Bende hayirli bir es, huzurlu bir yuva icin dua istiyorum
pamuk helva gönlündeki gibi bir eşin olsun tez zamanda inşallah :) ben de senin için okudum, Allah kabul etsin inşallah...
gabiya senin için okudum inş dileğin tez zamnda kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?