- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
gabiye, gönlüne göre versin Rabbim. Dua ettim sana...sağol Miskamber, ben de senin için okudum, mübarek cuma günü hatırına Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gabiye, gönlüne göre versin Rabbim. Dua ettim sana...sağol Miskamber, ben de senin için okudum, mübarek cuma günü hatırına Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah.
gabiye, gönlüne göre versin Rabbim. Dua ettim sana...
darkseaa; okudum ve dua ettim sana. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...tugba5761 hayırlı dileğin için dua ettim.
hayırlıysa kabul etsin rabbim.....
darkseaa; okudum ve dua ettim sana. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...
Gulumsunn fatihamı okuyup dua ettim. Allahım tez zamanda kabul etsin gönlünden geçenleri
elmascan senin icin Fatiha ve 3 Ihlas okudum. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kabul etsin gönlünden gecen duayi.
Sağolasın Allah razı olsun .. Allah senin de gönlünden geçeni tez zamanda versin inşallah
sizin için okudum
sizin için okudum.hayırlı yuva kurmam için dua istiyorum canlarım.
Ben de fatihamı okudum arkadaşlar, Allah'ın beni doğru iyi kişilerle karşılaştırması için bana da dua eder misiniz :)
senin icin bir Fatiha ve 3 Ihlas okudum Rabbim hayirli ve dogru kisilerle karsilastirsin insAllah..
Bende hayirli es icin dua istiyorum
3 fatıha okudum allah kabul etsın kafa karısıklıgın gıtsın ınsallah banda bebegımın olması ıcın okursanız sevınırım
Pamuk_Helva, okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin. Tez vakitte gönlüne göre hayırlı bir eş versin! AMİN.
Benim kafam çok karışık, durulmak için dua istiyorum. Lütfen yardım.
3 fatıha okudum allah kabul etsın kafa karısıklıgın gıtsın ınsallah banda bebegımın olması ıcın okursanız sevınırım
Gulumsunnn senin icni Fatiha ve 3 Ihlas okudum Rabbim kafa karisikligini gidersin. yüregine ferahlik genislik versin insaAllah
bulutefe senin icinde Fatiha ve 3 Ihlas okudum Rabbim hayirlisiyla tez zamanda bir evlat nasip etsin insAllah
bende senın ıcın 3 fatıha okudum rabbım karsına hayırlı bı eş cıkarsın ınsallah
BULUTEFE VE PAMUKHELVA, okudum dua ettim size... Rabbim gönüllerinize göre versin. AMİN!Gulumsunnn senin icni Fatiha ve 3 Ihlas okudum Rabbim kafa karisikligini gidersin. yüregine ferahlik genislik versin insaAllah
bulutefe senin icinde Fatiha ve 3 Ihlas okudum Rabbim hayirlisiyla tez zamanda bir evlat nasip etsin insAllah
BULUTEFE VE PAMUKHELVA, okudum dua ettim size... Rabbim gönüllerinize göre versin. AMİN!