Sizin için okudum..Allah sağlık huzur ve afiyet versin size ve sevdiklerinizeSizin için okudum. Allah Dileklerinizi kabul etsin inşallah.
Benim de duam; Allah'ım sağlık, huzur ve afiyet versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum..Allah sağlık huzur ve afiyet versin size ve sevdiklerinizeSizin için okudum. Allah Dileklerinizi kabul etsin inşallah.
Benim de duam; Allah'ım sağlık, huzur ve afiyet versin inşallah.
Sizin için 10 tene fatiha okudum.Allah kabul etsinSizin için okudum..Allah sağlık huzur ve afiyet versin size ve sevdiklerinize
Çok teşekkür ederimSizin için 10 tene fatiha okudum.Allah kabul etsin
Sabah sabah ne iyi geldi mesajınız.İçime su serpti sanki.Allah razı olsun bin kere.@Nilangel17 10 tane fatiha okudum Allah gönlünüzden geçenlerden çok daha güzellerini nasip etsin inşallah
Sizin için okudum Rabbim ne muradınız varsa versin inşallahSabah sabah ne iyi geldi mesajınız.İçime su serpti sanki.Allah razı olsun bin kere.
Bende sizin icin okudum, Allah dualarinizi dileklerinizi kabul etsin insallahSizin için okudum Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah
Bende sizin için okudum rabbim tüm hayırlı dileklerinizi kabul etsinBende sizin icin okudum, Allah dualarinizi dileklerinizi kabul etsin insallah
Sizin için okudum Rabbim ne muradınız varsa versin inşallahBende sizin için okudum rabbim tüm hayırlı dileklerinizi kabul etsin
Bende sizin için 10 fatiha okudum rabbim gonlunuzdeki dilegi kabul etsin insallah oldu sevincini yasatsin amin.Sizin için okudum Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah
Amin canım amin Rabbim inşallah banada anne olma duygusunu yaşatır ve benim gibi isteyen herkese. Allah razı olsunBende sizin için 10 fatiha okudum rabbim gonlunuzdeki dilegi kabul etsin insallah oldu sevincini yasatsin amin.
Amin inşallah bana da isteyen herkese de anne olamyi nasip ederAmin canım amin Rabbim inşallah banada anne olma duygusunu yaşatır ve benim gibi isteyen herkese. Allah razı olsun
Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese KarpuzluKurabiye sizin için 20 fatiha okudum Allah kabul etsin
5 fatiha okudum Allah kabul etsin inşallah, benimde duam için amin dermisinizRabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese KarpuzluKurabiye sizin için 20 fatiha okudum Allah kabul etsin
5 tane okudum Allah kabul etsin.Sonbahar12345, 3 Fatiha okudum sizin için Allah kabul etsin
Sizin için 10 tane okudum Allah kabil etsin5 tane okudum Allah kabul etsin.
Oludum ALLAH kabul etsinSizin için 10 tane okudum Allah kabil etsin
sizin için okudum Allah kabul etsinOludum ALLAH kabul etsin