- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.548
sizin icin okudumNamaria Ben sizin için okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin icin okudumNamaria Ben sizin için okuyorum
sizin icin okudum
Sizin için okudum. Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin.Sizin için okudum. Allah dileğinizi kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum. Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin.
Sizin icin okudum allah kabul etsin insallah her sey gonlunuzce olsunAllah razı olsun. İnşallah şifa olur bana.
Ben de sizin için okudum. Allah dileğinizi kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin icin okudum allah kabul etsin insallah her sey gonlunuzce olsun
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum, Allah kabul etsin insallahSizin için okudum
İsmim özlem duam hakkımda hayr olanın gönlüme razı, gönlümdekinin hakkımda hayırlı olması inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum, Allah kabul etsin insallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı şekildesizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için oldum ben de. Rabbim kabul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı şekilde
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllahSizin için oldum ben de. Rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum.Allah kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum.Allah kabul etsin
Sizin için okudum. Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Rabbim kabul etsin
Bende sizeSizin için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzdeki duanızı kabul etsin inşAllah.Bende size
Sizin için okudim Rabbim bu mübarek günde duanızı hayırlı bir şekilde kabul eysinSizin için okudum.Rabbim gönlünüzdeki duanızı kabul etsin inşAllah.
Benim için de okur musunuz. Ben sizin için okudum.Allah kabul etsin inşallah, yum dileklerinizi.