Allah razı olsun canım bende aenin in okudum rabnim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallahSenin icin okudum canım Rabbim hayırlı dilegini kabul etsin yavrularını Saglıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise bebegimin hayırlı saglıklı bir erkek evlat olması ♥
Allah razı olsun canım bende aenin in okudum rabnim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallahSizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Benim gönlümdeki duaların hayırlısıyla kabul olması, hakkımda her şeyin hayırlısı olması için dua edermisiniz
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinSizin için okudum rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sizin için okudum, Allah yar ve yardımcınız olsunSizin icin okudum rabbim kabul etsin
Ben de sana okudum kuzum,Allah gonlune gore versin insallah ♥Sizin için okudum, Allah yar ve yardımcınız olsun
Canim senin için okudum Rabbim duani en gönülden yasatsinBen de sana okudum kuzum,Allah gonlune gore versin insallah ♥
okudum arkadaşımCanim senin için okudum Rabbim duani en gönülden yasatsin
Bana okuycak arkadaş midemden çok kötü rahatsizim şifa niyetine okursa çok sevinirim ❤
Okudum canım inşallah verirsin bütün sınavlarınıokudum arkadaşım
alttaki arkadaşım bu dönemki derslerimi hayırlısıyla verebilmem için dua eder misin?
Okudum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Okudum canım inşallah verirsin bütün sınavlarını
Okudum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Okudum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim, bende sizin için okudum şimdi. Allah kabul etsin inşallah duanızı.Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim, bende sizin için okudum şimdi. Allah kabul etsin inşallah duanızı.
sizin için ve kendim için okudum Allah kabul etsin
Bende sana okudum canım Allah gönlünde ne varsa hayırlısıyla kabul etsinsizin için okudum Allah kabul etsin❤
Bende sana okudum canım Allah gönlünde ne varsa hayırlısıyla kabul etsin
Allah dualarını kabul etsin, okudum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?