- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
Rabbim gönlüne göre versin. Senin için okudumSizin için okudum Rabbim kabul etsin dualarınızı inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gönlüne göre versin. Senin için okudumSizin için okudum Rabbim kabul etsin dualarınızı inşAllah
Rabbim gönlüne göre versin. Senin için okudum
Canım senin için okudum.Rabbim ne dilegin varsa verir insallh.Senin icin okudum Rabbim feraha cikarsin.
Seninn icinn okudum. Rabbim tez zamanda nasip eder insallh.Hepiniz için okudum bende bebek sahibi olmak istiyorum benim için de okur musunuz
Allah razı olsun bende senin için okudum ne dilegin varsa olsun inşallahSeninn icinn okudum. Rabbim tez zamanda nasip eder insallh.
Senin için okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAllah razı olsun bende senin için okudum ne dilegin varsa olsun inşallah
Teşekkür ederim aminn bende senin için okudumSenin için okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim aminn bende senin için okudum
Tesekkur ederim bende sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin icin okudum. Rabbim kabul etsin.
Size okudum. Rabbim dileğinizi kabul buyursunTesekkur ederim bende sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSize okudum. Rabbim dileğinizi kabul buyursun
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Rabbim gönlündeki dilegini nasip etsin.Sizin icin okudum.Arkadaş engel yemiş ama olsun,
Rabbim gönlünden geçen duasını hayırlı edip kabul etsin inşallah.
Rabbim gönlündeki dilegini nasip etsin.Sizin icin okudum.
Ben de sizin icin okudum Allah bu guzel gunun hurmetine size de dileginizi yasatsin insAllah.
Ben de sizin için okudum hayırlı dileklerinin kabul olsun insallah.Mübarek günün yüzü suyu hürmetine duanız hayırla kabul olsun inşallah...