- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
Allah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah kabul etsin insAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah kabul etsin insAllah.
Sizin için okudum allah kabul etsinAllah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudumSizin için okudum allah kabul etsin
Sizin için okudumSizin için okudum allah kabul etsin
Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah.Sizin için okudum
Allah dualarınızı kabul etsin
Sizin için okudumSizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah.
Benim için okuyan arkadaşım evlatlarımı hayırla sağlıkla kucağıma almam için okuyabilir mi
Okudum Allah kabul etsin. Amin.
sizin için okudum Allah ım kabul eylesinOkudum Allah kabul etsin. Amin.
Sizin için okudum rabbim kabul etsin hayırlı iş kapıları açsın inşallahsizin için okudum Allah ım kabul eylesin
Alttaki arkadaşım işten atılmamam için okur musun
Sizin için okudum allah kabul etsinsizin için okudum Allah ım kabul eylesin
Alttaki arkadaşım işten atılmamam için okur musun
Sizin için okudum allah kabul etsin
Sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin.
Okudum, Allah kabul etsin hayırlısıyla. :)Okudum, Allah bütün dileklerinizi tez vakitte kabul etsin.
Gönlümdeki dileğim için istiyorum ben de
Sizin için okudum Allah ım kabul etsinOkudum, Allah kabul etsin hayırlısıyla. :)
ben de sizin için okudum Allah ım kabul etsinNeuroCathy okudum, dileğiniz kabul olsun inşaallah..
Sizin için okudum Alkah hayırlı iş hayırlı kazanç kapısı açsın inşallah, işinizde daim etsinben de sizin için okudum Allah ım kabul etsin
Alttaki arkadaşım işten atılmamam için okur musunuz? teşekkürler..
Bende sizin için okudum Allah ne muradınız varsa versinSizin için okudum Alkah hayırlı iş hayırlı kazanç kapısı açsın inşallah, işinizde daim etsin
Bende sizin için okudum rabbim kabul etsin banada hayırlı bı evlat nasip etsinBende sizin için okudum Allah ne muradınız varsa versin