- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Ben de okudum sizeSizi
sizin için okudum Allah kabul etsin
Allah kabul etsin..
Benim niyetim icin de 1 fatiha bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de okudum sizeSizi
sizin için okudum Allah kabul etsin
Ben de okudum size
Allah kabul etsin..
Benim niyetim icin de 1 fatiha bekliyorum.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Benim duam kalbimde Rabbim biliyor.. Dua edenden şimdiden Allah razı olsun
Sizin için okudum bende Rabbim dualarınızı kabul etsin tez vakitte..sizin için okudum Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin
Sizin için okudum bende Rabbim dualarınızı kabul etsin tez vakitte..
Sizin icin okudum Allah kabul etsin. Amin.Sizin icin okudum. Allah dualarinizi kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin
sizin icin okudum rabbim annenize sifa versin insallah. benim icin dua eden arkadasim tüp bebek tedavimden hayirlisiyla pozitif sonuc almam icin dua eder misin.Sizin icin okudum Rabbim niyetinizi kabul eylesin..
Allahim sen bizi bizleri sıkıntılarımızdan kurtar, annemin hayati riski olan ameliyatini sag salim hayirlisiyla cikabilmesini nasip et, sen safi isminle sifalandir.. Amin.
Sizin için okudum.sizin icin okudum rabbim annenize sifa versin insallah. benim icin dua eden arkadasim tüp bebek tedavimden hayirlisiyla pozitif sonuc almam icin dua eder misin.
Sızın için okudum.Dılegınız ne ise Allah kabul etsin.Benım de rabbım gönlümdekı muradımı nasıp etsın inşallah.Sizin için okudum.
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşAllah.
Allah razı olsun amin inşallah. Bende sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSizin için okudum.
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşAllah.
Sizin için okudum Allah kabul etsin gönlünüzdekini nasip etsin inşallahSızın için okudum.Dılegınız ne ise Allah kabul etsin.Benım de rabbım gönlümdekı muradımı nasıp etsın inşallah.
sizin için okudum.Allah razı olsun amin inşallah. Bende sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Sizin için okudum rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.sizin için okudum.
duam annemin ameliyatının biran önce olması ve sağlığına tekrar kavuşması.
sizin için okudum olumlu haberleri alırsınız inşallahSizin için okudum rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Benim için okuyan arkadaşım yarın test günüm hayırlı bir sonuç alıp evladıma kavuşmam için dua eder misin ?
Sizin için okudum bende Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin. Ben çok şükür pozitif sonuç aldım darısı isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallahsizin için okudum olumlu haberleri alırsınız inşallah
Sizin için okudum Rabbim dualarinizi gönlünüze göre nasip etsin inşaallah.Benim için okuyacak kardeşim şifam için okursa çok sevinirim , hayırlısıyla şifama kavuşayımSizin için okudum bende Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin. Ben çok şükür pozitif sonuç aldım darısı isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallah
Bende sizin için okudum rabbim şifanızı versin Şafi isminin yüzü suyu hürmetine inşallah.Sizin için okudum Rabbim dualarinizi gönlünüze göre nasip etsin inşaallah.Benim için okuyacak kardeşim şifam için okursa çok sevinirim , hayırlısıyla şifama kavuşayım