- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
Hayırlı evlat isteği olunca okumak istedim, niyetiniz kabul olsun inşAllah Bende hayırlı evlat istiyorum.Bende sizin için okudum rabbim kabul etsin banada hayırlı bı evlat nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı evlat isteği olunca okumak istedim, niyetiniz kabul olsun inşAllah Bende hayırlı evlat istiyorum.Bende sizin için okudum rabbim kabul etsin banada hayırlı bı evlat nasip etsin
Sizin için okudum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.Hayırlı evlat isteği olunca okumak istedim, niyetiniz kabul olsun inşAllah Bende hayırlı evlat istiyorum.
Sizin için okudum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Rabbim niyetinizi kabul eylesin.
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin.
Sizin için okudum.Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkinizdaSizin icin okudum Rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum.Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkinizda
Sizin için okudum Ne niyetiniz varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahSizin için okudum Ne niyetiniz varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Altta ki arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmem için okur Musun
Sizin için okudum. Allah dileğinizi hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Sizin için okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah dilediğini hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin inşallahSizin için okudum. Allah dileğinizi hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Allah dilediğini hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin inşallah
Allah'ım banada hayirli bir evlat nasip etsin inşallah
Tez zamanda hayırlısıyla kucağınıza bebeğinizi alırsınız inşallah.
Kalbimdeki dileğime kavuşmak istiyorum ben de.
Sizin icin okudum Rabbim tez zamanda sevindirsin sizi kalbinizdeki dileginiz hayalinizden de guzel bir sekilde gerceklesin insAllah.
Allahım ol desin ve olsun inşallah arkadaşım en kısa zamanda dileğin gerçek olsun inşallahSizin için okudum, hayatınızdan mucizeler eksik olmasın.
Gönlümdeki dileğim gerçek olsun istiyorum hayırlısıyla.
Allahım ol desin ve olsun inşallah arkadaşım en kısa zamanda dileğin gerçek olsun inşallah
Duası kabul olmuş kul sevinci yaşat bize Allahım
sizin için okudum, Allah ne muradınız varsa versin.Sizin icin okudum Rabbim kabul etsin insAllah.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah. Sıkıntılarınızı feraha çıkarsın huzur mutluluk nasip etsin inşallah.sizin için okudum, Allah ne muradınız varsa versin.
dileğim, sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket dolu bir yaşam istiyorum. ailemdeki tüm sıkıntıların kalkmasını ve bir daha yaşanmamasını diliyorum. Rabbim herkeslere sağlık versin inşallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah. Sıkıntılarınızı feraha çıkarsın huzur mutluluk nasip etsin inşallah.
Benim için okuyan arkadaşım evlatlarımı hayırla sağlıkla kucağıma almam için okuyabilir misin.