- 2 Şubat 2016
- 2.185
- 1.336
sizin için okudum,Allah kabul etsin.Sizin için okudum, Rabbim dileğinize en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum,Allah kabul etsin.Sizin için okudum, Rabbim dileğinize en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
sizin için okudum,Allah kabul etsin.
sizin icin okudum Allah kabul etsin insallahsizin için okudum rabbim dileğinizi kabul etsin
Sızın için okudum, Allah kabul etsinsizin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Sizin için okudum, Allah kabul etsin.Sızın için okudum, Allah kabul etsin
Allah razı olsunSizin için okudum, Allah kabul etsin.
Sizin için okudum.Allah razı olsun
Sizin için okudum...Sizin için okudum.
Benim duam da kalbimde:)
sizin icin okudum Allah kabul etsin insallahSizin için okudum...
Rabbim duası kabul olanlardan eylesin..❤
sizin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Sizin icin okudum Rabbim kabul etsin duanizi.Sizin için okudum, duanız kabul olur inşallah.
Sizin icin okudum Allah kabul etsin gonlunuze gore versin insallahSizin icin okudum Rabbim kabul etsin duanizi.
Benim icin okuyan arkadaşım ismim Busra ismimle dua ederrsen sevinirim duam hayirli saglikli salih erkek evlat sahibi olmak
Amin Allah razi olsunSizin icin okudum Allah kabul etsin gonlunuze gore versin insallah
Sizin için okudum, kalbinizden geçenler kabul olur inşallah.Sizin icin okudum Allah kabul etsin gonlunuze gore versin insallah
Sizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallahSizin için okudum . Rabbim' duasi kabul olanlardan eylesin. .
Allah razı olsun canımSizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah
Benim için okuyan arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmem için okurmusun adım Fatma
Sizin icin okudum Allah kabul etsinAllah razı olsun canım
Sizin için okudum ben de.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum ben de.
Benim oğlumun küçük, kronik bir rahatsızlığı var -Rabbim başka dert vermesin- içten gelerek bir dua okursaniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.