- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
Senin için okudum rabbim kabul etsin.Tesekkür ederim ben de okudum sizin icin simdi
Benim için okuyan arkadaşim gönlümdeki duanın kabulü için bana dua edermisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için okudum rabbim kabul etsin.Tesekkür ederim ben de okudum sizin icin simdi
Senin için okudum rabbim kabul etsin.
Benim için okuyan arkadaşim gönlümdeki duanın kabulü için bana dua edermisin?
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin. Benim icin okuyan arkadasim Allah babama sifa versin diye okur musunSizin için okudum hakkınızda hayırlısı olsun.
Sizin icin okudum rabbim babanıza tez vakitte sifa versin.Sizin icin okudum rabbim kabul etsin. Benim icin okuyan arkadasim Allah babama sifa versin diye okur musun
Sizin icin okudum rabbim babanıza tez vakitte sifa versin.
Bana okuyan arkadasım gönlümdeki duanın kabulu için bana dua edermisin?
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahAmin insallah Allah razi olsun. Ben de sizin icin okudum rabbim gonlunuzdeki tum dualarinizi kabul etsin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum allah kabul etsinAllah razi olsun ben de sizin icin okudum Allah'im kabul etsin duanizi insallah
Ben de sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah.Sizin için okudum allah kabul etsin
AminnnBen de sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Allah kabul etsinAminnn
sizin için okudum Allah kabul etsin
Aminnn ben de sizin için okudumsizin için okudum Allah kabul etsin
amin allah razı olsun insallah.sizin için okudumokudum Allah kabul eder inşallah
allah razı olsunn teşekkür ederim tekrar okudum sizin içinAminnn ben de sizin için okudum
Sizden de allah razı olsun ben de tekrar okudum :)))allah razı olsunn teşekkür ederim tekrar okudum sizin için
Sizin için okudumSizden de allah razı olsun ben de tekrar okudum :)))
Sizin için de okudumallah razı olsunn teşekkür ederim tekrar okudum sizin için
allah razı olsun.ben de sizin için okudumSizin için de okudum
Amin sizden de teşekkür ederim ❤allah razı olsun.ben de sizin için okudum