Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallaAmin canım inşallah Allah razı olsun seninde gönlünde ne muradın varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum rabbim kabul etsin inşalla
Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inşAllah razı olsun canım benim bende senin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş.Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inş
Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş.
Sizin için okudum rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için okurmusunRabbim gönlündeki duanı yaşatsın. Bana okuyan arkadaşım rabbim babama şifa versin sağlığına kavussun insallah. Dua eder misin
Sizin için okudum rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için okurmusun
Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.Sizin icin okudum rabbim iyilik versin tamamina erdirsin insallah. Bir alttaki arkadas Allah'ım babama sifa versin diye okur musun?
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahe Benim için okuyacak arkadaş manevi sıkıntılarım için okuyabilir miSizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.
Senin için okudum. Rabbim feraha çikmayı nasıp etsin sıkıntını gidern.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahe Benim için okuyacak arkadaş manevi sıkıntılarım için okuyabilir mi
Sizin içim okudum,Rabbim dualarınızı yaşatsın.Senin için okudum. Rabbim feraha çikmayı nasıp etsin sıkıntını gidern.
Benim için okuyan arkadaşım gönlümdeki duamın kabulu için bana dua edermisin?
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinSizin içim okudum,Rabbim dualarınızı yaşatsın.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum rabbim kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsinAllah razi olsun. Sizin icin okudum Allah dualarinizi kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sagolun allah razi olsunAllah razi olsun ben de sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sagolun allah razi olsun
Tesekkür ederim ben de okudum sizin icin simdiSizin için okudum rabbim kabul etsin ..