- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
Sizn için okduum Rabbim kabul etsinBende sizin için okudum,Allak kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizn için okduum Rabbim kabul etsinBende sizin için okudum,Allak kabul etsin
Ben de sizin icin okudum. Rabbim gönlünüzdekini hayra çevirip versin inşaallahSizn için okduum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum rabbim gönlünüzdekini kabul etsin.Ben de sizin icin okudum. Rabbim gönlünüzdekini hayra çevirip versin inşaallah
Amin canim allahim razi olsun :)Masalyuzlusevdam, gönlünüzden geçeni hayırlısıyla kabul etsin inşallah..
Gönlümdeki dileğim için rica ediyorum ben de..
sizin için okudum Rabbim kabul etsinAmin canim allahim razi olsun :)
Bende senin icin 3 ayetel kürsü 3 fatiha 3 ihlas okudum rabbim seninde gönlündekini hayirli bir sekilde sana nasip etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum. Allah hayırlı dileğinizi kabul etsin.
Ben de sizin icin okudum. Allah dileginizi kabul etsin insaallah :)
Okudum Allah dileğini kabul etsin inşaallah ekim9-2. Benimde çok maddi manevi sıkıntılarım var banada dua edermisiniz.
Sizin için okudum.Rabbim dualarınızı yaşatsın.Senin için okudum. Allah tüm sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşallah. Amin
senin için okudum canım Rabbim gönlünden geçenleri hayırla yaşamayı nasip etsin inşaallahSizin için okudum.Rabbim dualarınızı yaşatsın.
Senin için okudum.senin için okudum canım Rabbim gönlünden geçenleri hayırla yaşamayı nasip etsin inşaallah
Sizin icin okudum .Masalyuzlusevdam Allah gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin. Okudum Fatiha,
Sizin için okudum . Banada okuyacak olan kişinin tez vakitte evlenmem için niyet ederse sevinirim Allah razı olsun şimdidenSizin icin okudum .
Bana okuyacak arkadas saglikla bebegime kavusmam icin niyet ederse sevinirim.
Sizin için okudum,Rabbim tez zamanda evlilik nasip etsin.Sizin için okudum . Banada okuyacak olan kişinin tez vakitte evlenmem için niyet ederse sevinirim Allah razı olsun şimdiden
Sizin için okudum allah dualarınız kabul etsinSizin için okudum,Rabbim tez zamanda evlilik nasip etsin.