- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
sizin için okudumOkudum Allah kabul etsin
kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile
Bir dileğim var onun için dua istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudumOkudum Allah kabul etsin
kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile
Genel bir dilekse dua arkadaşlığı topiği çok aktif ben de Varım(konu dışı konuşmayalım ) iyi gecelersizin için okudum
Bir dileğim var onun için dua istiyorum
sizin için okudum Rabbim duanizi yaşamayı hayırla nasip etsin inşallahDileğim için fatiha okur musunuz
sizin için okudum Rabbim duanizi yaşamayı hayırla nasip etsin inşallah
Dileğim için fatiha okur musunuz
Sizin için de okudum. Allah hayırlı dileğinizi kabul etsin. Amin
Sizin için okudum.. Allah kabul etsin dualarınızı.. en kısa zaman hayırlı bi işim olması için dua eder misiniz..çok teşekkürler
Senin için okudum, rabbim kabul etsin. Altaki arkadasim gönlümdeki duanin kabulu icin bana dua edermisinAllah razı olsun. Sizin için okudum. İnşallah en kısa zamanda bol kazançlı, sizi Mutlu edecek, hayırlı bir işe girersiniz. Amin.
Sizin için okudum Rabbim dileğinizi dualarınızı kabul etsinSizin için dua ettim. İnşallah güzel Rabbim gönlündeki hayırlı duayı kabul eder. Amin
Sizin icin okudum. Dualarınız kabul olur İnşallahSizin için okudum Rabbim dileğinizi dualarınızı kabul etsin
Bende size okudum.Sizin icin okudum. Dualarınız kabul olur İnşallah
Okudum size demini87 sizin için okudum Allah dileğinizi kabul eder inşaallah.
Benimde sıkıntılarım var banada dua eder misiniz? Allah razı olsun.
Allah hayırlısıyla duanızı yerine getirsin.. AminOkudum allah kabul etsin
AminnAllah hayırlısıyla duanızı yerine getirsin.. Amin
Allah hayırlısıyla duanızı yerine getirsin.. Amin
Bende sizin için okudum,Allak kabul etsinSizin için okudum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah