Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım Allah razı olsun bende senin icin dua ettim rabbim kabul etsin hakkinda hayırlı ederek olumlu sonuclandirsin insallahesest Sizin için okudum, hakkınızda hayırlıysa aileniz razı olsun mutlu bi yuva kurun sevdiğinizle inşaallah..
İş başvurumun olumlu sonuçlanması için dua eder misiniz bana da
Sagol canım Allah razı olsun bende senin icin dua ettim rabbim kabul etsin hakkinda hayırlı ederek olumlu sonuclandirsin insallah
Amin canımAmin canım Allah senden de razı olsun
Okudum Allah kabul eylesin.Amin canım
sizin için okudum.Allah dualarınızı kabul etsin.Okudum Allah kabul eylesin.
.Si
sizin için okudum.Allah dualarınızı kabul etsin.
Allah kabul etsin inşallah..
Okudum canım.Allah kabul etsin
Senin icin okudum rabbim gönlündekini en hayirli sekilde nasip etsin sana.Allah kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum.Allah en kısa zamanda feraha eriştirsin.Üsteki arkadaşım senin için dua ettim.
Alttaki arkadaşım sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmam için bana dua eder misin?
Okudum rabbim ne muradin varsa nasip etsin ınş.Sizin için okudum.Allah en kısa zamanda feraha eriştirsin.
Okudum rabbim ne muradin varsa nasip etsin ınş.
Ben hayırlı salih bir evlat istiyorum rabbimden.Amin
Okudum rabbim ne muradin varsa nasip etsin ınş.
Ben hayırlı salih bir evlat istiyorum rabbimden.Amin
Bende sizin için okudum.abdestliyim su an.Sizin için okudum. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Sınavlarımı başarıyla geçebileyim. Amin.
Sizin için okudum.Amin aminnn rabbim tez vakitte sağlıkla hayırla gonlunuze göre nasip etsin ınş.rabbim eksikliğini göstermesin.aminOkudum insaAllah Rabbim salih ve ihlasli ,imanli bir evlat nasip etsin tum uzuvlari yerinde olan..
Benimde duam Rabbim tez vakitte aratmadan saglikli,imanli,ihlasli,uzuvlari yerinde olan hayirli evlat nasip etsin (amin)
Sizin için okudum.Amin aminnn rabbim tez vakitte sağlıkla hayırla gonlunuze göre nasip etsin ınş.rabbim eksikliğini göstermesin.amin
Okudum insaAllah Rabbim salih ve ihlasli ,imanli bir evlat nasip etsin tum uzuvlari yerinde olan..
Benimde duam Rabbim tez vakitte aratmadan saglikli,imanli,ihlasli,uzuvlari yerinde olan hayirli evlat nasip etsin (amin)
Canetti
Insallah en kisa zamanda dertlerinizden kurtulur, kuvvetli guclu saglikli olursunuz.
Sizin icin Ayetel Kursi , Fatiha ve Insirah okudum.
Rabbim, benim icin hayirli bir is nasip eylesin, bana sakinlik ve huzur nasip etsin.