sizin için okudum Rabbim kabul etsinsenin için okudum tatlım rabbim niyetini kabul etsin amin
Senin için okudum canım.Allah dualarını yaşatsın.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin .Benim icin bebek niyetiyle okur musunuz ?Senin için okudum canım.Allah dualarını yaşatsın.
senin için okudum canım Rabbim kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin .Benim icin bebek niyetiyle okur musunuz ?
Sizin icin okudum Rabbim hayirla duanizi kabul etsin .Senin için okudum Rabbim kabul etsin..
Sizin icin okudum Allah zihin acikligi versin hafizanizi guclendirsin insallahAfilim92, sizin için okudum, Rabbim kabul etsin, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı, hayırlı bir evladınız olur.
Kpss yolunda enerjik, istekli, azimli olmayı ve gerekli puanı almayı diliyorum...
Sizin için okudum.Allah evladığınıza zihin açıklığı versin.Afilim92 okudum canım.Allah kabul eder inşallah.
Çocuğuma zihin açıklığı versin Allahım diye okur musun alttaki arkadaşım?
Canım senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum.Allah evladığınıza zihin açıklığı versin.
Sizin için okudum. Hayırlı sağlıklı evladımın olması için okur musınuz?Canım senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Rabbim hayırısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.Sizin için okudum. Hayırlı sağlıklı evladımın olması için okur musınuz?
Sizin icin okudum rabbim gönlünüzdekini hayirli kilip size nasip etsin.Sizin için okudum.Rabbim hayırısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.
Okudum Rabbim niyetini kabul etsin.Sizin icin okudum rabbim gönlünüzdekini hayirli kilip size nasip etsin.
Altaki arkadasim gönlündeki duam icin bana dua edermisin
Okudum Rabbim niyetini kabul etsin.
Hayirlisiyla transferimin tutup hayirli ve saglikli bir hamilelik gecirip hayirli saglikli evlatlar dunyaya getirebilmemi nasip eyle Ya Rabbi . Benim icin dua edermisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?