Sizin icin okudum. Allahim tez zamanda kabul etsin insallah.
Benim icin okuyacak arkadasim duamin hayirlisi ile kabulu icin okuyabilir mi :)
Sizin için okudum.Allah duanızı hayırlısıyla kabul etsin,Amin.
Benim için okuycak arkadaşım Ol deyince olduran Rabbim benimde gönlümdeki dileği oldursun İnşaallah ...
sizin icin okudum. beim sorunum da esimle.benden sonraki arkadas esimle aramin duzelmesi icin okursa sevinirimSizin için okudum rabbim kabul etsin gönlünüzdeki dilegi oldursun inşallah.
Bir alttaki arkadaşım nişanlımla aramın düzelmesi iyi olması için okursan çok sevinirim
sizin icin okudum. beim sorunum da esimle.benden sonraki arkadas esimle aramin duzelmesi icin okursa sevinirim
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahOkudum Allahım kabul etsin inşallah
Okudum, Allah kabul etsin inşallah.okudum rabbim tez vakitte duanı yaşatsınhmbg
Sizin icin okudum. Allah tum dileklerinizi hayirlisiyla kabul etsin insallah.Okudum, Allah kabul etsin inşallah.
Benim duam da bebegimle ilgili, okuyana şimdiden teşekkür ediyorum
Sizin icin okudum. Allah tum dileklerinizi hayirlisiyla kabul etsin insallah.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum rabbim kabul etsin
Rabbim kabul eylesin sizin için okudum; bbm için okuyacak arkadaşım hayırlı bir evlat istiyorum rabbimdenSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum rabbim hayirli evlat nasip etsin inşallah. Benim duam babamin kalbinin yumusayip annemi sevmesi tekrar evlenmesi icin.Rabbim kabul eylesin sizin için okudum; bbm için okuyacak arkadaşım hayırlı bir evlat istiyorum rabbimden
Rabbim kabul eylesin sizin için okudum; bbm için okuyacak arkadaşım hayırlı bir evlat istiyorum rabbimden
Rabbim kabul eylesin sizin için okudum; bbm için okuyacak arkadaşım hayırlı bir evlat istiyorum rabbimden
Sizin için okudum Allah babanın kalbini yumuşatır inşallah.Sizin için okudum rabbim hayirli evlat nasip etsin inşallah. Benim duam babamin kalbinin yumusayip annemi sevmesi tekrar evlenmesi icin.
Sizin için okudum Allah babanın kalbini yumuşatır inşallah.
okudumOkudum.
Bende senin icin okudum.okudum
tabii ki ederim. Allah butun ne muradim varsa versin. benden soonraki arkadas da esimle aramin daha iyi olmasi icin dua ederse sevinirimBende senin icin okudum.
Altaki arkadasim gönlümdeki duam en hayirli sekilde kabul olsun diye bana dua edermisin ?
Okudum Allah kabul etsintabii ki ederim. Allah butun ne muradim varsa versin. benden soonraki arkadas da esimle aramin daha iyi olmasi icin dua ederse sevinirim
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahOkudum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?