- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 348
- 36
sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı açsın inşallahMerhaba bizim cok buyuk bir sikintimiz var. Benim icin omuyacak arkadasimiz Bu beladan kirtulmamiz icin niyet edebilir misiniz acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı açsın inşallahMerhaba bizim cok buyuk bir sikintimiz var. Benim icin omuyacak arkadasimiz Bu beladan kirtulmamiz icin niyet edebilir misiniz acaba ?
sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı açsın inşallah
Allah Kabul ederse okudum .Rabbim gönlünden dilinden geçen ne duaların varsa kabul etsin İnşallah.
(bana çocuğum olması için dua ederseniz sevinirim)
yelsem senin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahhOkudum Allah Kabul Etsin.
Sizin icin okudum Allah kabul etsin. Benim icin okuyacak arkadas hayirli bir evladim olsun istiyorum bu niyetle dua ederse sevinirimSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahh
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum . Allah kabul etsin
Sizin icin okudum. Allah tum dualarinizi kabul etsin insallah.
senin için okudum canım Rabbim gönlündekini nasip etsin1 tane fatiha 1 ayetel kürsi 100 ya kadir 100 ya latif okudum duaların inşallah kabul olur
Dualarınız hayırlısıyla kabul olsun inş . Sizin için okudum.bende sizin için okudum Allah kabul etsin Namaria
Sizin icin okudum Allah kabul etsinDualarınız hayırlısıyla kabul olsun inş . Sizin için okudum.
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Benim icin okuyacak olan arkadas bebek niyetiyle okusun lutfen