Senin için okudum arkadaşım,Benim içinde hayırlı bir eş için okur musunuzyelsem Sizin icin okudum :) allah kabul etsin insallah
Benim icin okuyan niyetim icin hayirli sonuclar vermesi icin okuyabilir mi :)
Sizin icin okudum Allah kabul etsin salih bir es nasip etsin sizePinkpotter senin için okudum rabbim inşallah hayırlı evlilik nasip eder benim için okuyanda hayırlı bir eş için okursa sevinirim
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah kabul etsin salih bir es nasip etsin size
Benim icin okuyacak olan arkadas bebek niyetiyle okusun lutfen
Sizin için okudum. Dualarınız hayırlara dönüşüp kabul olsun inş.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum. Dualarınız hayırlara dönüşüp kabul olsun inş.
Allah hayirli saglikli bir bebek versin insallah sana canimokudum Rabbim kabul etsin
banada bebek niyetine okurmusunuz
amin canım. Allah seni de TEZ zamanda karnını,kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli güzel kaderli evlatlara sahip olasın inşallah.
(fatiha yolluyorum bebek için özel)
rabbim isteklerinizi hayırlısıyla tez zamanda karşınıza çıkarsın (amin fatiha...)
Allah hayirli saglikli bir bebek versin insallah sana canim
Benim icin okuyacak olan arkadas bebek niyetiyle okusun lutfen
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSon mesaja gitmeden yazmışım
Rabbim size tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. sizin için okudum
Benim için okuyacak arkadaşım beklediğim eğitim haberim güzel sonuçlansın diye okuyabilir mi
sizin için okudum Rabbim kalbinizden geçenleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsinAllah razı olsun diyerek sizin için okudum
İstediğiniz herşey gönlünüzdekinden daha güzel bir şekilde hayırlara vesile olarak nasip olsun inşallah
Sizin icin okudum allahim gönlünüzden geceni en hayirli sekilde nasip etsin size.sizin için okudum Rabbim kalbinizden geçenleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin
okudum canım rabbim tez vakitte duanı hayırlısıyla yaşatsın M Masalyuzlusevdam
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSenin icin ihlas fatiha ayetel kursu okudum rabbim aranizin duzelmesini nasip etsin.
Bir alttaki arkadasim benim gönlümdeki duamin kabulu icin dua edermisin?
okudum canım rabbim tez vaz vakitte kabul etsinNamaria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?