Canimm cok sagoll cok ihtiyacım var bende senin icin okudum❤❤11 fatiha okudum her biriniz için birer tane @Karasevdaamm1 @TopraKahveBob @RequiemmIsikOlsun mahperi hatun @Ozzgeee aryalorinn Lazi Oxorca Hannaz @Hazal @cansu_tr
Senin icinde okudum canimmAllah razi olsun cnm bn suan okuyamiorum maalesef cok saol :** Allah kabul etsin
canım benim Allah razı olsun :) o halde sana 1.000 ya Kadir okudum , kadir esması duaların kabulüne vesile olurCanimm cok sagoll cok ihtiyacım var bende senin icin okudum❤❤
şuan okuyamıyorum canım ama aklımda okuyacağımCanım benim bazen oluyor öyle de bir fatiha okur musun devam etsin tıkandı :))
şuan okuyamıyorum canım ama aklımda okuyacağım
Allah razi olsun cnm bn suan okuyamiorum maalesef cok saol :** Allah kabul etsin
Yerimm seni ya insallah tek dileğim bi bebegimin olmasi ❤❤rabbim razi olsuncanım benim Allah razı olsun :) o halde sana 1.000 ya Kadir okudum , kadir esması duaların kabulüne vesile olur
inşallah sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir bebek nasip eder sana da tüm dileyenlere deYerimm seni ya insallah tek dileğim bi bebegimin olmasi ❤❤rabbim razi olsun
11 fatiha okudum her biriniz için birer tane @Karasevdaamm1 @TopraKahveBob @RequiemmIsikOlsun mahperi hatun @Ozzgeee aryalorinn Lazi Oxorca Hannaz @Hazal @cansu_tr
Allah razi olsun cnm bn suan okuyamiorum 5,6 gun sonra size katilirim insallahSenin icinde okudum canimm
Cümlemizden razı olsun canım benim :) Allah kabul etsin inşallahAllah razi olsunVar bir dilegimiz cok mutlu oldum gorunce ❤❤
Ustteki arkadas icin okuyup dua ettim :)
Sizin icin okudum :)Cümlemizden razı olsun canım benim :) Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun :) madem şifaya ihtiyacın var 1 fatiha , 1.000 şafi okuyorum senin için çabucak şifa bul diye de 11 ya cami okuyorumSizin icin okudum :)
Benim dilegim de sifa bulmak allahim ya safi ismiyle sifalandirsin insallah
Allah razı olsun :) madem şifaya ihtiyacın var 1 fatiha , 1.000 şafi okuyorum senin için çabucak şifa bul diye de 11 ya cami okuyorum
benim bi uygulamam var ' şükür defteri' diye arkadaşların topiğini meşgul etmeyelim , bizim topiğe gelin buyrun sizin ilacınız bence bu defter uygulamasındaAllah razi olsun sizden cok sagolun coksu kotu halimde bir nebze mutluluk verdiniz
Ben de sizin gönlünüzdeki duaların kabulü için 3 ihlas 1 fatiha okudum. Allah kabul etsin İNŞbenim bi uygulamam var ' şükür defteri' diye arkadaşların topiğini meşgul etmeyelim , bizim topiğe gelin buyrun sizin ilacınız bence bu defter uygulamasında
sizin için okudum gönlünüzdeki dualari Rabbim kabul etsin insaAllah .Ben de sizin gönlünüzdeki duaların kabulü için 3 ihlas 1 fatiha okudum. Allah kabul etsin İNŞ
sizin için okudumsizin için okudum gönlünüzdeki dualari Rabbim kabul etsin insaAllah .
Ben de sizin için okudum vesile olsun inşallah :)sizin için okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?