sizin için okudum Rabbim tüm sıkıntılarınızı açsın inşallahBen de sizin için okudum vesile olsun inşallah :)
sizin için okudum Rabbim tüm sıkıntılarınızı açsın inşallah
Okudum senin için ,Rabbim gönlüne göre versin inşallahUtstekı icin 3 İhlas 1 fatiha okudum, benim duamada amın dermısınız
Senin için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum. İnşallah hayırlısıyla olur dileğinOkudum senin için ,Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ben de sizin icin 3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetelkursi okudum. Allah dualarinizi dileklerinizi kabul etsin insallah.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahbende sizin için 3 ihlas 1 fatiha 1ayetel kursi okudum.Allah kabul etsin inşallah.
Senin için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum.Okumalarım hep sana denk geliyorSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
amin canım ben de sana okudumSenin için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum.Okumalarım hep sana denk geliyorNamaria vardır bir hayır, inşallah dilediğin gibi olur her şey
Sizin için okudum. Gönlünüzde ki dualarınız hayırlarla kabul olsun inş.amin canım ben de sana okudum
Sizin için okudum. Gönlünüzde ki dualarınız hayırlarla kabul olsun inş.
SuUtku sizin için okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum Rabbim ne dileğiniz var ise kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Gönlünüzden ne geçiyor ise kabul olması için Fatiha okuyup dua mı ettimsizin için okudum
sizin için okudum Allah kabul etsinGönlünüzden ne geçiyor ise kabul olması için Fatiha okuyup dua mı ettim
Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?