Sizin icin okudum rabbim kabul etsin gönlündeki duanı senin icin hayırlı etsin
senin için okudum Allah kabul etsin inşaallah
Benim için içimdeki hayırlı dualarımın kabul olması için dua edermisiniz
Allah razı olsun
Okudum canım,allah kabul eder inşallah.Okudum senin icin canim.benim bende evlat sahibi olmak istoyorum.insallah hayirlisiyla
Okudum canım,allah kabul eder inşallah.
Aay çok sağol arkadaşım,ne kadar iyisin.Okudum bende senin icin canim benim rabbim.ne muradin varsa hayirlisiyla tez vakitte versin cok mutlu ol aminnnn
Aay çok sağol arkadaşım,ne kadar iyisin.allah da seni mutlu etsin inşallah
Amin canim.benim.cumlemiz insallahhh
Neye ihtiyacım olduğunu nasıl bildiniz :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin :)
sizin için okudum Rabbim gönlünüzdeki duaları hayırla sonuçlandırsın inşaAllahİş ve enerji diyorsanız kendim için yazmıştım, sizin için gönlünüzdeki dua neyse onun için diye okudum yazmadığınız için :)
Rica ederim :)
7ya vehhab 11 ya cami ve bir fatiha okudum Allah dualarını hayırlı kılsın nasip etsin inşallahsizin için okudum Rabbim gönlünüzdeki duaları hayırla sonuçlandırsın inşaAllah
duan neyse Rabbim hayırlarla kabul etsin .sizin için okudum7ya vehhab 11 ya cami ve bir fatiha okudum Allah dualarını hayırlı kılsın nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun canım benim, 7 ya vehhab 11 ya cami 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okudum sizin için Allah muradınızı hakkınızda hayırlı eylesin nasip etsin inşallahduan neyse Rabbim hayırlarla kabul etsin .sizin için okudum
sağol canım Allah kabul etsinAmin Allah razı olsun canım benim, 7 ya vehhab 11 ya cami 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okudum sizin için Allah muradınızı hakkınızda hayırlı eylesin nasip etsin inşallah
Canım benim bazen oluyor öyle de bir fatiha okur musun devam etsin tıkandı :))
Allah razi olsun cnm bn suan okuyamiorum maalesef cok saol :** Allah kabul etsin11 fatiha okudum her biriniz için birer taneKarasevdaamm1 TopraKahveBob @Requiemm @Olmayacakduam @-Mahperi- O Ozzgeee aryalorinn Lazi Oxorca Hannaz @Hazal C cansu_tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?