senin için okudum canım Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahSizin icin okudum rabbim dualarinizi en hayirli sekilde kabul buyursun
Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim :)
Amin amin amin insallah canim bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin canimsenin için okudum canım Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Amin canim insallah senin icinde okudumAllah herkesin duasını kabul etsin bu mübarek gecede.. Bende dua istiyorum korktuğumdan emin olmak için
Allah razı olsun sizin de dualarınızı kabul etsinAmin amin amin insallah canim bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin canim
Amin canim insallah senin icinde okudum
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Allah razı olsun sizin de dualarınızı kabul etsin
Bende sizin icin okudum allah kabul etsin :)Sizin için okudum Allah kabul etsin.
bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder..Bende sizin icin okudum allah kabul etsin :)
Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim
bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder..
Amin insallah canim senin icin okudum rabbim seninde dualarini kabul etsin :)bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder..
Senin icinde okudum rabbim kabul etsinokudum Rabbim kabul etsin
bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder..
ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallahokudum Rabbim kabul etsin
Amin insallah canim senin icin okudum rabbim seninde dualarini kabul etsin :)
Senin icinde okudum rabbim kabul etsin
ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah[/QUO
amin sizede okudum hepimizin duaları kabul olur inş
dünden buyana sana çok dua ediyorum ve yine Rabbim kalbindekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana nasip etsin cuman mübarek olsunikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımdünden buyana sana çok dua ediyorum ve yine Rabbim kalbindekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana nasip etsin cuman mübarek olsun
Canim senin icin okudum rabbim kabul etsin:)Allah razı olsun canımRabbim seninde yüzünü güldürsün inşaAllah
birbirimizin dileği için birbirimize dua edelim mi?Canim senin icin okudum rabbim kabul etsin:)
Altaki arkadasim gönlumdeki dua icin bana dua edermisin?
Senin icin okudum canim, Allah hayirli dileklerini kabul etsin.birbirimizin dileği için birbirimize dua edelim mi?
Bende sizim için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah..Senin icin okudum canim, Allah hayirli dileklerini kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?