- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
Bende senin icin okudum rabbim gönlündekini en hayirli sekilde nasip etsin sana :)Bende sizim için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah..
Alttaki arkadaşım gönlümdeki duam için bana dua edermsn?
Bende senin icin okudum rabbim gönlündekini en hayirli sekilde nasip etsin sana :)
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzdekini versin inşallahhsees, sizin için okudum dua ettim. Kalbinizden geçen dualarınız kabul olsun inşallah, sağlık, huzur versin Rabbim.
Eski iş yerinden alacağımın gelmesi ve hayırlı bir işe girmek dileğim..
Sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsinSizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzdekini versin inşallahh
sizin için okudum arkadaşımSizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin
Altaki arkadasim gönlümden gecen duam icin banada dua edermisin :)
Sizin için okudum Allah kabul etsin gönlünüzdekini versin inşallahhsizin için okudum arkadaşım
alttaki arkadaşım önümdeki sorunların hızla çözülmesi için dua eder misin?
senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin gönlünüzdekini versin inşallahh
Sizin için okudum, Allah gönül muradınızı en hayırlı şekilde gerçekleştirsin inşallahsenin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin :)Sizin için okudum, Allah gönül muradınızı en hayırlı şekilde gerçekleştirsin inşallah
Sizin icin okudum allahOkudum. Allah Kabul Etsin.
sizin için okudum. Allah kabul etsin inşallah.Sizin icin okudum allah
Kabul etsn
Sizin için okudum rabbim dualarinizi kabul etsin hakkinizda hayirli eylesin .aminsizin için okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Karbeyaz06, okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzdeki dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin, huzur versin size inşallah.
Tez zamanda hayırlı bir iş diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?