sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzden geçenler hayırlısıyla nasip olsun inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin duanızı yaşatsın. Amin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzden geçenler hayırlısıyla nasip olsun inşallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum . Allahım dualarımızı kabul eyler İnşAllah .
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Sizin icin okudum 3 ihlas 3 fatiha okudum Rabbim. Kabul etsin inşallah benim duam Rabbim hayırlısıyla oğlumu eli ayağı düzgün tüm uvuzları sağlıklı aklı salim uzun ve hayırlı sağlıklı ömürlü kucağıma almayı nasip etsin inşallahSizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin icin okudum 3 ihlas 3 fatiha okudum Rabbim. Kabul etsin inşallah benim duam Rabbim hayırlısıyla oğlumu eli ayağı düzgün tüm uvuzları sağlıklı aklı salim uzun ve hayırlı sağlıklı ömürlü kucağıma almayı nasip etsin inşallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Sizin için okudum Allah kabul etsin.
Sizin için okudum . Dilerim Allah gönlünüzden geçenleri kaderinize de razı eyler.
Amin inşallah ve ben de burda her okuduğum üye için fatihamı ihlasla bir okuyorum . Sizin için de okudum.Allah tüm hayırlı kağıları açsın sizeSizin icin okudum rabbim gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin hayirli degilsede hayra cevirip yine size nasip etsin insaallah Amin 1 fatiha 3 İlyas.
Sizin icin dua ettim,Allah gonlunuzdeki muradi versin insallahAmin inşallah ve ben de burda her okuduğum üye için fatihamı ihlasla bir okuyorum . Sizin için de okudum.Allah tüm hayırlı kağıları açsın size
Sizin icin dua ettim,Allah gonlunuzdeki muradi versin insallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin icin dua ettim rabbim dualarınızı kabul etsin 3 fatiha 3 ihlas.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun inşallahokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsin duanızı yaşatsın amin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun inşallah
Bende sizin için okudum. 3 İhlas 3 fatiha 1 ayet el kürsü. Rabbim gönlünüzün muradini versin. Dualarıniz kabul olsunSizin için okudum Allah kabul etsin duanızı yaşatsın amin.
Mevsimyaz06, Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah, huzur ve sağlık versin.. Okudum sizin için.
Tez zamanda hayırlı bir iş diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?