- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.863
- 133
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn allah razı olsunokudum ve dua ettim size. Rabbim sağsalim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin.
Okudum allah gönlünüzdeki muradın hayırlısını versin inşallah
Okudum allah gönlünüzdeki muradın hayırlısını versin inşallah
Amin Allah razı olsunSizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum. Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıysa nasip etsin inşAllah:)
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum, Allah kalbinizdekini versin insallah,dualariniz kabul olsunokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Sizin icin okudum, Allah kalbinizdekini versin insallah,dualariniz kabul olsun
Senin icin okudum cnm rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allahim aklinizdan hakkinizda gecen butun olumlu dusunceleri gerceklestirsin insAllah..Senin icin okudum cnm rabbim kabul etsin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsinSizin icin okudum Allahim aklinizdan hakkinizda gecen butun olumlu dusunceleri gerceklestirsin insAllah..
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin icin okudum Allahim aklinizdan hakkinizda gecen butun olumlu dusunceleri gerceklestirsin insAllah..
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum ALLAH kabul etsin