okudum. dua ettim size. Allah gönlünüzün muradını versin inşallah
Babam hasta.Onun için dua eder misiniz?
Amin.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Okudum. Tez zamanda şifa bulur insallah
Babam hasta.Onun için dua eder misiniz?
Okudum. Tez zamanda şifa bulur insallah
Senin icin okudum cnm rabbim kabul eylesinSizin için okudum rabbim duanızı yaşatsın amin.
Benim duam: Allahım gönül muradımı tez zamanda nasip et amin
Senin icinde okudum cnm rabbim ya safi ismi hurmetine sifa ile ayaklandirsinAmin.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Sizin için okudum rabbim duanızı yaşatsın amin.
Benim duam: Allahım gönül muradımı tez zamanda nasip et amin
Ikinizden de Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.Allah ikinizin de muradını versin.Senin icinde okudum cnm rabbim ya safi ismi hurmetine sifa ile ayaklandirsin
sizin için okudumIkinizden de Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.Allah ikinizin de muradını versin.
Allah razı olsun canım.Çok teşekkür ederim.Allah ne muradın varsa versin.sizin için okudum
alttaki üye hayatımın hayırlı bir şekilde yoluna girmesini diliyorum Allah'tan
dua eder misin benim için
Allah razı olsun canım.Çok teşekkür ederim.Allah ne muradın varsa versin.
sizin için okudum
alttaki üye hayatımın hayırlı bir şekilde yoluna girmesini diliyorum Allah'tan
dua eder misin benim için
Sizin için okudum. Tez zamanda gönlünüzde ki dileklerinize hayırlısıyla kavuşun inş.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Babanız için dua ettim. Allahım şifa versin.Babam hasta.Onun için dua eder misiniz?
NAR, Allah gönlünün muradını versin inşallahSizin için okudum. Tez zamanda gönlünüzde ki dileklerinize hayırlısıyla kavuşun inş.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsunBabanız için dua ettim. Allahım şifa versin.
NAR, Allah gönlünün muradını versin inşallah
Çok teşekkür ederim .Allah razı olsun.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin icin okudum rabbim kabul eylesinBabanız için dua ettim. Allahım şifa versin.
NAR, Allah gönlünün muradını versin inşallah
Sizin icin okudum rabbim kabul eylesin
Sizin için okudum allah kabul etsin inşallah alttaki üye hayırlısıyla sağ salim eşime ve oğluma kavuşmayı nasip etsin allah bana inşallah diye dua eder misinizSizin için okudum . Allah kabul eylesin
okudum ve dua ettim size. Rabbim sağsalim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin.Sizin için okudum allah kabul etsin inşallah alttaki üye hayırlısıyla sağ salim eşime ve oğluma kavuşmayı nasip etsin allah bana inşallah diye dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?