Sizin için okudum.
Sizin icin okudum.Guzel gunler mutluluklar hayirlar sizinle ve sevdiklerinizle olsun.Allah dostunuz olsun her zaman.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin icin okudum.Guzel gunler mutluluklar hayirlar sizinle ve sevdiklerinizle olsun.Allah dostunuz olsun her zaman.
bende sizin için okudun. Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsinsizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum, Allah gonlunuzdekini versin insallahSizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum, Allah gonlunuzdekini versin insallah
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
okudum. dua ettim size. Allah gönlünüzün muradını versin inşallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin
okudum. dua ettim size. Allah gönlünüzün muradını versin inşallah
Ben de sizin için okudumSizin için okudum , Allah kabul eyler inşAllah .
Sizin için okudum.Ben de sizin için okudum
Sizin icin okudum ,Allah dualarinizi kabul etsin insallahSizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
okudum. dua ettim size. Allah gönlünüzün muradını versin inşallahSizin icin okudum ,Allah dualarinizi kabul etsin insallah
Ben de senin için okudum canım. En güzel şeyler seni bulsun. Duaların hayırla kabul olsun inş.okudum. dua ettim size. Allah gönlünüzün muradını versin inşallah
Ben de senin için okudum canım. En güzel şeyler seni bulsun. Duaların hayırla kabul olsun inş.
okudum. dua ettim size. Allah gönlünüzün muradını versin inşallahRabbim gönlünüzden gecenleri hayirlisiyla Kabul etsin insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?