Okudum senin icin Allah ne duan varsa kabul etsin
Sizin için okudum. Cuma vesilesiyle dualarınız kabul olur inş.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum. Cuma vesilesiyle dualarınız kabul olur inş.
Okudum Allah kabul etsin, insalah butun dualariniz kabul olsunSizin için okudum. Bu mübarek günde herşeyi Allah gönlünüze göre nasip etsin inşAllah.
Okudum Allah kabul etsin, insalah butun dualariniz kabul olsun
bende sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum rabbim sevincle sukur duasi etmeyi nasip etsinSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri en güzel, en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah.
Sizin icin okudum rabbim sevincle sukur duasi etmeyi nasip etsin
Sizin için okudum. İç geçirdiğiniz her duanız hayırla kabul olsun inş.Sizin için okudumsees , Allah dualarımızı kabul eylesin .
Sizin icin okudum rabbim kabul eylesinSizin için okudum. İç geçirdiğiniz her duanız hayırla kabul olsun inş.
Sizin icin okudum rabbim kabul eylesin
Gunaydin,ben de sizin icin okudum,dualariniz kabul olsun insallahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinGunaydin,ben de sizin icin okudum,dualariniz kabul olsun insallah
Sizin için okudum. Rabbim hayırlısıyla kabul etsinSizin icin okudum rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum dualariniz kabul olsunSizin için okudum. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin
Sizin icin okudum dualariniz kabul olsun
Sizin için okudum Allah sizin için hayırlı olan dualarınızı kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Sizin için okudum . Rabbim dualarımızı kabul eyler inşAllah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?