Sizin için okudum.
Senin için okudum. Allah dualarını kabul etsin inşallah.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Gönlünüzden geçen herşeyin sizin için hayırlısıysa olması dileği ile , okudum Allah kabul eylesin.
okudum bende Allah kabul etsin
Bura da da sizin için okudum.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Allah gonlunuze gore versin ben de sizin icin okudumBura da da sizin için okudum.
Allah gonlunuze gore versin ben de sizin icin okudum
okudum sizin için
okudum sizin için
Ben de okudum size, Allah gonlunuze gore versinSizin için okudum . Allah gönlünüzden geçenleri kabul eylesin..
Ben de okudum size, Allah gonlunuze gore versin
Senin okudum cnm Allah kabul etsinSizin için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ben de sizin icin okudum insallah kabul olur,Allah ne muradiniz varsa versinSenin okudum cnm Allah kabul etsin
sizin için okudum ne muradınız varsa Rabbim nasip etsinBen de sizin icin okudum insallah kabul olur,Allah ne muradiniz varsa versin
sizin için okudum sınavlarınızda başarılar dilerimsizin için okudum ne muradınız varsa Rabbim nasip etsin
haftasonu sınavlarım var sınavlarımın iyi geçmesi için dua eder misiniz
Okudum sizin icin, insallah tez vakitte feraha cikarsinizsizin için okudum sınavlarınızda başarılar dilerim
alttaki üye hayatımdaki zorlukları aşmam için bana dua eder misin?
Okudum senin icin Allah ne duan varsa kabul etsinOkudum sizin icin, insallah tez vakitte feraha cikarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?