Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.Sizin için okudum sees . Allah kabul eyler inşAllah .
Bende senin için okudum canım.Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.
Bende senin için okudum canım.
Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsinOkudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsin
Annanem yogun bakımda Ya Şafi diyerek dua eder misiniz
7 ayetel kursi okudum Rabbim hayırlı istediğniz gibi bir iş versin bende mutlu olacağim bir eş istiyorumFatiha ve Ya Şafi okudum sizin için..
Acil şifalar dilerim...
Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum...
Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için..
Acil şifalar dilerim...
Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum...
Sizin için okudum Allahım en kısa sürede mutlu olacağınız, huzurla çalışacağınız, hayırlı ve bereketli bir iş nasip etsin inşallah.
Okudum sizler için...
Rabbim hayırlı, mutlu olacağınız bir eş nasip etsin inşallah... Sealand
Rabbim gönlünüzden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah... M melly_mell
Sizin için okudum.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
NAR yine sana denk geldim.Sizin için okudum.
bende sizin için okudum
okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versinSizin için okudum . Allahım hepimizin duasını kabul eder inşAllah.
Bende senin için okudum canımokudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin
Sizin için okudum Allah kabul etsinBende senin için okudum canım