- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin.Sizin için okudum Allah kabul etsin
Dileğimi tuttum
okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin.
Anneannenize de dua ettim. Rabbim şifa versin inşallah
Allah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsin.okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin.
Anneannenize de dua ettim. Rabbim şifa versin inşallah
sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsin.
sizin için okudum Allah kabul etsin
Annanem için Ya Şafi diyerek şifası için dua istiyorum
sizin için okudum ne dileğiniz varsa kabul olsun.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin. Anneanneniz için de 100 Ya Şafi okudum en kısa sürede şifa bulsun inşallah.
Sizin için dua ettim Allah kabul etsinsizin için okudum ne dileğiniz varsa kabul olsun.
karar veremediğim bir konu var hayırlısı için dua eder misiniz
Gönlünüzde ki dileklerin kabulü için ve annenizin şifaya kavuşması için dua ettim. Allah yardımcınız ve kurtarıcınız olsun. (Anneniz okumuşum. Anneannenizin şifa bulması için tekrar dua ettim.)Sizin için dua ettim Allah kabul etsin
Annanemin şifası için dua istiyorum
Gönlünüzde ki dileklerin kabulü için ve annenizin şifaya kavuşması için dua ettim. Allah yardımcınız ve kurtarıcınız olsun. (Anneniz okumuşum. Anneannenizin şifa bulması için tekrar dua ettim.)
Sınavlarımı başarıyla sonuçlandırmam için dua eder misiniz?
Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum. Allah sinavlarinizda zihin acikligi versin, emeklerinizin karsigini almayi, güzel sonuçlar alip basarili olmayi nasip etsin inşallah.
Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
sizin için okudum Allah kabul etsin ne dileğiniz varsa hayırlarla kaderinize yazılsın.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
okudum. size dua ettim. Allah zihin açıklığı versin. Sınavlarınız iyi geçer inşallahsizin için okudum Allah kabul etsin ne dileğiniz varsa hayırlarla kaderinize yazılsın.
haftasonu sınavların var kalan süreyi en verimli şekilde geçirip sınavlarımın iyi geçmesi için dua eder misiniz şimdiden Allah olsun
Allah razı olsun. bende sizin için okudum. Rabbim ne isteğiniz varsa hayırlarla kaderinize yazsınokudum. size dua ettim. Allah zihin açıklığı versin. Sınavlarınız iyi geçer inşallah
bende sizin için okudum başarılar sınavlarınızzda
Sizin için okudum , Allah kabul etsin.M melly_mell sizin icin okuyp dua ettim, Rabbim dualarinizi en hayirli sekilde kabul etsin ins
Sizin için okudum , Allah kabul etsin.
Anneannemin sağlığına kavuşması için dua istiyorum.
Sizin için okudum.M melly_mell sizin icon okidum. Ne muradiniz varsa rabbim hakkinizda hayir eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?