Bu mübarek günde sizin için duamı okudum. İnşallah Allahım kabul eder.
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinamin canım hepizin inş seninde olsun inş bende okudum sizin için
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
amin saolun bende sizin için okudum
Senin için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah :)
İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallahamin canım senin de kabul etsin bende sana okudum :)
senin için okudum canım Allah kabul eylesinİyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah
Merhaba . Kalbinizden geçen dilekleriniz ne ise size nasip olması adına okudum . Allah kabul eylesin..senin için okudum canım Allah kabul eylesin
Mutlu hayırlı seneler.Merhaba . Kalbinizden geçen dilekleriniz ne ise size nasip olması adına okudum . Allah kabul eylesin..
Sizin için de okudum.venezia26 rabbım ne dılegın varsa kabul etmesı ıcın okudum arkadasım
allah razıolsun kardesım heoımızın ınsallahSizin için de okudum.
Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş.
Sizin için de okudum.
Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş.
allah razıolsun kardesım heoımızın ınsallah
Sees, okudum. Sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.Sıra karışmış sanırım.İkiniz için de okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
K KenyaliZehra Sizin icin okudum ve dua ettim Rabbim duanizi hayirlisiyla kabul etsin ins
İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah
iyi seneler canım :) bende sana okudum rabbim kabul etsin :)
Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
okudum. Sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.Sizin için okudum M melly_mell . Umarım dualarınız kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?