- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Sizin için okudum yeniden.Yine size denk geldi duamokudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum yeniden.
Sizin okudum Allah kabul etsinSiziSeviyorumDemismiydim üç ihlas bir fatiha suresi okudum. senin için dua ettim. Rabbim gönlünün muradını hayırlısı ile versin inşallah
Sizin okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum ben de
melly_mell, okudum dua ettim.. Rabbim gönlünüzden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
Hayırlı bir iş diliyorum.. Ve huzur...
canım senin için okudum Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul eylesinSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri kabul etsin, hayırlı bir iş nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum.canım senin için okudum Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul eylesin
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı eylesinSizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı eylesin
Ayyyy canım benim bende senin için okudum ve dua ettimGünaydın arkadaşım , İsmini ve kalbinden geçenleri tahmin ederekten bu mübarek günde senin için duamı okudum. İnşallah Allahım kabul eder..
Sizin icin okudum rabbim hakkinizda hayirlisiyla muradinizi avuclariniza kondursunAyyyy canım benim bende senin için okudum ve dua ettimrabbim gönlümüzden geçenleri biliyor. Hayırlı eylesin
Sizin için okudum. Siz benim bu duayı okumama vesile oldunuz rabbimde sizin gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin:)Sizin icin okudum rabbim hakkinizda hayirlisiyla muradinizi avuclariniza kondursun
Sizin için okudum. Siz benim bu duayı okumama vesile oldunuz rabbimde sizin gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin:)
Aynı duam sizin için de geçerli. Okudum. Rabbim ne muradınız varsa hayırlısıyla nasip etsinbende sizin için okudum :)
Aynı duam sizin için de geçerli. Okudum. Rabbim ne muradınız varsa hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?