Okudum kabul olur hayirlisiyla ins.
Bu ara biraz sikintidayim hallolmasi gereken bir isim var ve biraz kritik bana dua ederseniz cok sevinirim. Rabbim hepimizi sikintidan kurtarsin, tabi en evvel üzerine bomba yagdirilan masumlari sonra bizi
yok artık :))) yine size denk geldimSizin için okudum.Allahım sıkıntılarınızın biran önce bitmesini feraha ulaşmanızı nasip etsin inşallah.
okudum ve dua ettim size. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile inşallah.arkadaşlar bebegimizin olmasin icin niyetlenip benim için de okurmusunuz ismim Burcu. Geçen ay Tüp bebek deneyimim oldu ama tutunamadıbi kaç ay doktor serbest bıraktı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı sıhhatle evlat nasip etsin. Çok zor süreçlermiş bunlar yaşamadan kimse bilemez. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah razı olsun
Amiiiiin İnşşallahh. Allah razı olsun Allah gönlünüzdeki dualarınızı kabul eylesin
Allah razıı olsuuunnn :)
Niyetiniz için dua ettim.Üsteki gönlündeki dua için 3 İhlas 1 Fatiha okudum Rabbim kabul etsin.
Aklımdaki kişinin araması için dua eder misiniz?
Niyetiniz için dua ettim.
okudum. sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...Sizin için ettim :)
Sizin için okudumSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
çok teşekkürler hepimizinokudum. sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...
nar okudum. sana dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin insallah.Sizin için okudum
nar okudum. sana dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin insallah.
bende sizin için dua okudum. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda kabul olur inşallah duanızSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum.bende sizin için dua okudum. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda kabul olur inşallah duanız
Sizin için okudum.
okudum. dua ettim. Allahım gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile, tez zamanda...Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?