- 12 Kasım 2009
- 1.174
- 1.175
- 133
okudum. dua ettim. Allahım gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile, tez zamanda...
Sizin için okudum.Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçenleri kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum. dua ettim. Allahım gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile, tez zamanda...
Sizin için okudum. Rabbim gönlünüze hayırlısını versin dualarınızı kabul etsinSizin için okudum.Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçenleri kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum.Sizin için okudum. Rabbim gönlünüze hayırlısını versin dualarınızı kabul etsin
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin.Sizin için okudum.
Sizin için okudum.
Diğer arkadaş kısmetliymiş:) sisin için de okudum rabbim dualarınızı kabul etsin.Sizin için okudum .Allah gönlünüzdekileri kaderinize nasip eylesin.
Diğer arkadaş kısmetliymiş:) sisin için de okudum rabbim dualarınızı kabul etsin.
:))) kendime hayrım Yok imkansızları oynuyorum bari size faydam olsun... tekrar okudum sizin için.. rabbim gönlünüzden geçenlerin hayırlısıyla nasip etsin.Kalp kalbe karşıymış , ben de sizin için okudum. Allahım dileklerinizi dualarınızı kabul etsin inşAllah.) :)
Kalp kalbe karşıymış , ben de sizin için okudum. Allahım dileklerinizi dualarınızı kabul etsin inşAllah.) :)
:))) kendime hayrım Yok imkansızları oynuyorum bari size faydam olsun... tekrar okudum sizin için.. rabbim gönlünüzden geçenlerin hayırlısıyla nasip etsin.
Sizin için okudum:) burda birilerine dua etmek kalp atışımı hızlandırıyo mutlu oluyorum yaaa:) hakkınızı helal edin hepiniz. Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsinBende sizler için okudum. Teşekkür ederim.
Gönlünüzde ki her dilek hayırla kabul olsun inş.
Sizin için okudum:) burda birilerine dua etmek kalp atışımı hızlandırıyo mutlu oluyorum yaaa:) hakkınızı helal edin hepiniz. Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin:)Üstteki üyeye fatiha okudum inşallah kabul olur duası...
ALLAH razı olsun... Sizinde dualarınız kabul olsun inşallah...Bende size okudum...Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin:)
Bu gün dua edesim var bol bol:) üstteki arkadaş senin için okudum, rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsinALLAH razı olsun... Sizinde dualarınız kabul olsun inşallah...Bende size okudum...
Sizin icin okudum Rabbim kabul etsn insaAllahBu gün dua edesim var bol bol:) üstteki arkadaş senin için okudum, rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsinSizin icin okudum Rabbim kabul etsn insaAllah
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin
O zaman sana da okudum:) kendimize hayrımız Yok bari insanlara dua edelim:)Senin için bir daha okudum . Allah kabul eylesin :)
O zaman sana da okudum:) kendimize hayrımız Yok bari insanlara dua edelim:)