- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
Senin icin okudum.allah dualarını kabul etsin.nolur sağlıklı bi çocuğum olsunSenin için okudum.Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin icin okudum.allah dualarını kabul etsin.nolur sağlıklı bi çocuğum olsunSenin için okudum.Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Senin icin okudum.allah dualarını kabul etsin.nolur sağlıklı bi çocuğum olsun
Amiinnn teşekkür ederimmm.Sizin için hem sabır hem de sağlıklı ve hayırlı bir evlat diledim . Allah duanızı kabul etsin inşAllah :)
:)Amiinnn teşekkür ederimmm.
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla kabul eder inşallah.
sizin için okudum bende.Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.
sizin için okudum .. Allah dualarımızı kabul eylesin.sizin için okudum bende.
sizin için okudum .. Allah dualarımızı kabul eylesin.
Sizin için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
sees, okudum dua ettim..
Rabbim kalbinizden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah, sağlık, huzur versin...
Tez zamanda hayırlı, sabit bir işe girmek dileğim...
sizin için okudum Rabbim kabul eylesinSizin için en hayırlı olacak kendinizi rahat ve iyi hissedebileceğiniz sabit bir iş için okudum ..Allah dualarımızı kabul eylesin..
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Sizin için okudum.Rabbim gönlünden geçen dualarını kabul etsin canım okudum senin içinde..
İnşaAllah hayırlı sağlıklı salih yada saliha evladımız olur Rabbim eşimi annemi başımdan eksik etmesin hayırlı sağlıklı uzun ömür versin..Görünen yada görünmeyen şerlerden ve vesveselerden Rabbim korusun inşaAllah
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum.
Sizin için okudum Allah kabul etsin
Bende sizin için okudum Allah tan ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri tez vakitte nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsinBende sizin için okudum Allah tan ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah