- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
- 303
Sizin için okudum.
Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın. Hayırlı dualarınızı kabul eylesin. Sizin için okudum.Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayirlisiyla nasip etsin inşallah.
Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın. Hayırlı dualarınızı kabul eylesin. Sizin için okudum.
Sizin için okudum.Rabbim dileklerinizi hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Senin için okudum canım Rabbim tez zamanda gönlünden geçen duaların sevincini yaşatsın inşaAllahSizin için okudum Allahım gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin, dualarınızı kabul etsin, gönlünüzden geçenlere tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Namaria dileğin için okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum.Senin için dua ettim okudum Rabbim kabul etsin
Benim hayırlı dualarımın hayırlısı ile kabul olması için amin dermisin dua eder misin ?
Canım senin için okudum. Bu hayırlı günde Rabbim dileklerini hayırlı zamanda hayırlı şekilde gerçekleştirsin inşallah. Rabbim varsa çocuklarını sana bağışlasın. Amin.sizin için okudum.
Bende sizin için okudum. Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin dualarınız kabul olsun inşallah bu mübarek gecedeCanım senin için okudum. Bu hayırlı günde Rabbim dileklerini hayırlı zamanda hayırlı şekilde gerçekleştirsin inşallah. Rabbim varsa çocuklarını sana bağışlasın. Amin.
Bende sizin için okudum. Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin dualarınız kabul olsun inşallah bu mübarek gecede
okudum ve dua ettim size. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile inşallah.Sizin için okudum.Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah.
okudum ve dua ettim size. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile inşallah.
Senin için okudum dua ettim Allah kabul etsin inşaallah
Sizin için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
yine size denk geldim. :)Sizin için okudum.Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah.
yine size denk geldim. :)
okudum ve dua ettim size. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısı ile inşallah.
Sizin için okudum.Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah.
Bende sizin için okudum.Sizin için okudum. Allah hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Okudum kabul olur hayirlisiyla ins.Bende sizin için okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?