- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
- 303
Senin icin okudum canim. ALLAHim yar ve yardimcin olsun. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Cumlemizin gonlune gore versin Allahim insaallah
okudum canım Rabbim inşallah gönlünden geçen koşullarda kabul edilmeyi nasib eder, temiz niyetine göre verir inşallah.Sizin için okudum. Allah'ım gönlünüzden geçen dillendirdiğiniz, dillendirmediğiniz her ne muradınız varsa hakkınızda hayırlı eylesin, dualarınızı Hz. Muhammed'in yüzü suyu hürmetine gerçekleştirip yaşamayı nasip eylesin inşallah. Amin.
Benim olmasını çok istediğim, ağır ağır ama çok şükür ilerleyen bir işim var bu hafta yine görüşeceğiz. Görüşmemin olumlu geçmesini, en kısa sürede, maddi ve manevi olarak gönlümden geçen koşullarda kabul edilmeyi, hayırla olumlu sonuçlanmasını istiyorum Allah'ımdan. Allah razı olsun okuyacak arkadaştan.
Senin için okudum canım. Allahım sağlıkla bir bebek kucağıma almayı nasip etsin en kısa zamanda.okudum canım Rabbim inşallah gönlünden geçen koşullarda kabul edilmeyi nasib eder, temiz niyetine göre verir inşallah.
benim duam birine iyi niyetle yüklü bir miktar borç verdim ama şu an art niyetle oyalanıyorum dört aydır temiz niyetimin kullanıldığını hissediyorum her konuda Rabbimin izniyle alacağımı almak için okur musunuz Rabbim tüm sıkıntılarımızı açsın feraha eriştirsin
Sizin için okudum bende.Senin için okudum canım. Allahım sağlıkla bir bebek kucağıma almayı nasip etsin en kısa zamanda.
Sizin için okudum bende.
Sizin icin okudum gonlunuzden ne geciyor ise iyiye dair Rabbim yasamayi nasip etsinSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenlerin hakkınızda hayırlı olmasını ve gerçekleşmesini nasip etsin inşallah.
Sizin için okudumSizin icin okudum gonlunuzden ne geciyor ise iyiye dair Rabbim yasamayi nasip etsin
Sizin için okudum.Rabbim dualarımız kabul etsin.Sizin için okudum
Allah herkesin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin gönlünden geçenleri de hayırlı eylesin, üstteki arkadaş senin dileğin gönlünden geçen için bir Fatiha aldımhayırlı gunler herkese..RABBIM herkesın muradını hayırlıysa nasıp etsın ınsallah...bır usttekı arkadasın muradı neyse o da ALLAHIN ıznıyle gerceklesssın ınsallah... 1 FATIHA ALDIM
Allah herkesin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin gönlünden geçenleri de hayırlı eylesin, üstteki arkadaş senin dileğin gönlünden geçen için bir Fatiha aldım
Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsinSizin için okudum.Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Bende sizin için okudum rabbim en çok neyi istiyorsanız onu sizin için hayırlı kilsin ve kabul etsinSizin için okudum.Rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin.
Okudum canim rabbim tüm hastalıklarını bi solukta gecirsin insallahSizin icin okudum Sizlerde benim icin okursaniz sifa icin cok sevinirim
Sizin için okudum.Okudum canim rabbim tüm hastalıklarını bi solukta gecirsin insallah
Allah razı olsun canimSizin için okudum.
Sagol canim Allah razi olsunOkudum canim rabbim tüm hastalıklarını bi solukta gecirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?