Okudum Allah kabul etsin insallahBende sizin için okudum Allah gönlünüze göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Allah kabul etsin insallahBende sizin için okudum Allah gönlünüze göre versin
Bende sizin için okudum allah gonlunuzden geçeni tez vakitte inşallah nasip eyler cnmOkudum Allah kabul etsin insallah
okudum canım Rabbim tüm sıkıntılarınızı açsın inşallahBende sizin için okudum allah gonlunuzden geçeni tez vakitte inşallah nasip eyler cnm
Sizin için okudum.okudum canım Rabbim tüm sıkıntılarınızı açsın inşallah
N-A-R, okudum sizin için, dualarınız hayırlısıyla kabul olsun, sağlık huzur versin Rabbim.
Tez zamanda kalıcı bir iş diliyorum...
Bende sizin icin okudum.Bende sizin icin okudum. Rabbim gönlünüze razı olanı halkınızda hayırlı eylesin inşallah. Amin
Bende sizin icin okudum.
sizin için okudum Allah sıkıntılarınızı açsın inşallahBen de sizin için okudum. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.
sizin için okudum Allah sıkıntılarınızı açsın inşallah
İnşallah. Sizin içinde okudum.
Sizin için okudum, Allah gönlünüzden geçen her ne ise hayırlısıyla kabul etsin inşallahBende okudum bir tane Allah kabul etsin tüm hayırlı güzel dualarını (dualarımızı)
Sizin için okudum. Allah dileklerinizi size hayırlıya çevirip kabul etsin inş.Sizin için okudum, Allah gönlünüzden geçen her ne ise hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sizin için okudum. Allah dileklerinizi size hayırlıya çevirip kabul etsin inş.
Sizin icin okudum. ALLAHIM hayirlisiyla butun dualarini kBul etsin insallahdileğin nyse rabbim kabul etsin canım duamı okudum allah dileklerinizi size hayırlıya çevirip kabul etsin
Allah gönlünden geçenleri hayırla nasip etsin ben de okudum:)Sizin icin okudum. ALLAHIM hayirlisiyla butun dualarini kBul etsin insallah
Okudum.Allah cumlemizin hayirli dualarini kabul etsinAllah gönlünden geçenleri hayırla nasip etsin ben de okudum:)
Alttaki arkadaşım derslerimden iyi bir notla geçebilmem için okur musun? Teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun
Okudum.Allah cumlemizin hayirli dualarini kabul etsin
sizin için okudum Allahım hayırlar nasip etsin hayırlı kapılar açsınSizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah.